vrijdag 22 december 2017

Censuur

De gemeente komt met uitkomsten van de enquete afvalinzameling.

Burgemeester Joost post het verhaal op zijn Facebookpagina, maar censureert vervolgens allerlei reacties die eronder worden geplaatst.
Selectief wordt de inbreng van burgers geplaatst.

Hieronder vindt u een bloemlezing van verdwenen reacties, die werden geplaatst op donderdagavond.

4 opmerkingen:

 1. VVD staat boven aan de top 10 van sensuur22 december 2017 om 10:24

  En dat wisten we toch al meer dan honderden jaren , dat sensuur wordt gedaan . Komt crimineel bloed stroomt door hun adderen ( van nederlands bloed)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha 'selectief wordt de inbreng van burgers geplaatst'. Hoe kun jij in godsnaam met jezelf leven? Elke inhoudelijke reactie die tegen jouw standpunt in gaat niet publiceren, en dan bovenstaande zin op je blogje plaatsen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is vreemd, mensen die reageren, een dialoog aangaan worden geweerd. De normale reacties die we gewend zijn, blijven staan. Mensen moeten gehoord worden, men moet naar ze "luisteren" en dan gebeurd dit. Het is al eerder gebeurd, kan ik mij herinneren, maar ach, het gebeurd. Maar dat mensen, let op, niet anoniem reageren op deze manier geweerd worden, vindt ik niet eerlijk. Ben er nog niet achter hoe dit in zijn werk gaat, of alleen ik ben verwijdert/ geblokt of ook de anderen. De andere reacties zijn nog gewoon leesbaar voor iedereen. Kan me voorstellen dat mensen anoniem reageren, maar ik kan me niet voorstellen dat men oordeelt over iets wat mensen kwetst, negeert, aan de kant drukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. als ze nergen heen kunnen , komen ze wel hier heen en worden open ontvangen door burgermeester Oostrum .


  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1470440/denemarken-verscherpt-grenscontrole


  kan hij weer in de krant komen !!!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken