vrijdag 24 november 2017

VVD Berkelland: landbouwgeluid moet luider klinken

​De nieuwe lijsttrekker vindt dat 'landbouwgeluid luider moet klinken' wanneer hij de 'kar trekt', zo lezen we in Tubantia.

Wat ik me daarbij moet voorstellen weet ik niet. 
Klompen in de raadszaal of voorrijden op de trekker?

Verder lezen we in diezelfde krant:
Fractievoorzitter Gerjan Teselink geeft aan blij te zijn met zowel landbouwprominent Klein Willink als lijsttrekker, als met 'jonge kandidaat' Kevin Hauser (31) uit Neede op een verkiesbare derde plek.

Maar de man heet 'Keffin' @tubantia
Dat is inderdaad best vervelend dat je ouders dachten interessant te doen, en jij de rest van je leven je naam moet spellen.

Verder vallen op op de VVD-lijst: Hans Boxem op 4, Jolanda Luimes op 10 en Jan Markink op 27.

4 opmerkingen:

 1. ach campina borculo staaltje illegaal vergunnen !!!


  https://www.nu.nl/economie/5020019/frieslandcampina-sluit-duitse-fabriek.html

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog steviger landbouwgeluid? De agrarische sector is al oververtegenwoordigd in de lokale en provinciale politiek met alle gevolgen in besluitvorming van dien. Liever minder dan meer boeren in de raadzaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Keffin Hauser: dan krijgen we dus een reeks aan locale promofilmpjes met carnavalvierende Needenaren en zatte SEN koppen met het nog steeds ongerestaureerde Huize de Kamp als afsluiter.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. OH Jee... inderdaad Campina heeft veel boeren al de das omgedraaid, veel land is verdorven door uitputting. De echte boeren die de dupe zijn geworden van het beleid, wetten die horen we niet, nee die boeren zijn allang vertrokken. Het enige is dat landelijk boeren in verweer komen en proberen hun boerenbedrijf weer gezond leven in te blazen wat echt een niet makkelijke opgave met de o.a Campina tegenover hun en de politiek.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken