donderdag 16 november 2017

Politiek talent zit in je genen

Politiek talent zit in je genen. Dochter van Gemeentebelangen voorvrouw Joke Pot, zet de eerste schreden in de Berkellandse politiek.

Nam Patricia Hoytink haar dochtertje ook al niet mee naar de raadszaal?

Democratische beslissingen worden misschien niet alleen genomen door het volk, maar ook regelen de gekozen vertegenwoordigers ook eigenhandig veel zaakjes, waar het volk misschien niet helemaal achter staat.

Het zit dus misschien niet zozeer in je genen dat politieke talent. Maar je hebt alleen maar een goede kruiwagen en een hoop praatjes?

Op de foto op GB Berkelland zien we 7 personen. Aline staat op de kieslijst op 8.
Aline zal overigens wel al begin 30 zijn, en werkzaam in de reiswereld.

BERKELLAND - Op dinsdag 14 november heeft de Algemene ledenvergadering van Gemeentebelangen Berkelland de definitieve kieslijst voor de verkiezingen van 21 maart 2018 vastgesteld.

Opvallende nieuwkomers op de lijst zijn Aline Pot, dochter van huidig wethouder Joke Pot, en Andre Stoltenberg, de voorzitter van Gerlselaars belang. Raadslid Ivo Garritsen staat op plek 11, hij heeft laten weten niet terug te willen keren in de raad. 

1 Anjo Bosman Borculo lijsttrekker.
2 Erika Ordelman Neede
3 Ingrid van Dijk Ruurlo
4 Rudi van de Esschert Geesteren
5 Arnold Kion Eibergen
6 Kees Vedder Borculo
7 Joke Pot Borculo
8 Aline Pot Borculo
9 André Stoltenberg Gelselaar
10 Patrick Hulshof Noordijk
11 Ivo Garritsen Borculo
12 Gerry Dollekamp Borculo
13 Bas Steinkamp Eibergen
14 Rinus Petiet Ruurlo
bron

3 opmerkingen:

 1. Dat is Politiek voeren in een eigen eilandje gecreeerde Democratie... poppenkast! Wie is nu pipo de clown en wie burgemeester Bromsnor? Ach ja.... let it go

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het gaat gewoon door. Bijna exact dezelfde beunhazen van weleer. Als je bv als wethouder Joke Pot, gewetenloos en keihard de kiezer bedriegt, dan lijkt het net een Maffia bende uit Italie, die hun kinderen weten op te voeden door ze de buiten wereld insturen om deze te bedriegen en te bestelen. Stem nooit meer stemmen op Gemeente Belangen,lid van het baantjes jagers kartel VVD, CDA, D66, en PvdA! Weg ermee! Blijf thuis en begeef je niet in de poel van corruptie, manipulatie, list en bedrog.

  LeoS/Leo Schotman.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had 4 jr geleden van Arnold Kion in 1e instantie een redelijk gematigde en positieve indruk, als het zou gaan om zijn mentaliteit en politieke opstelling naar de samenleving toe. Wat is deze man tegengevallen. Hij conformeert zich kennelijk aan de niet te ontkomen immuun ziekte van kiezersbedrog, manipulatie, list en bedrog van zijn partij Gemeente Belangen. Ik had gedacht die houdt ermee op! Maar zie, hij staat op plaats 5 en gooit zijn status nog verder te grabbel. Jammer!

  En dan Erica Ordelman, volslagen onbetrouwbaar op nr 2....!! GB heeft kennelijk geen betere , meer integere mensen in haar gelederen.......

  Ik kan mij nog herinneren mbt de Megastal-affaire, waarbij Joke Pot, wethouder in de coalitie helemaal alleen, recht tegenover haar fractie, (Erica Ordelman!) kwam te staan, daar deze in meerderheid aan de kant van de oppositie met juridische bijstand stond. En deze Pot staat nu met haar dochter alsof er niets aan de hand gewoon weer op de lijst........!

  Met respecten naar mevr Ursula Drexhage toe die het ZOOITJE BEUNHAZEN, op tijd voor gezien heeft gehouden. Ook Ivo Garritsen houdt ermee op.

  Weg ermee! Stem nooit meer op de kartelpartijen VVD, CDA, D66, PvdA en GB/Gemeente belangen...! Blijf thuis vergeef je stem niet aan de poel van corruptie, manipulatie, list en bedrog.

  LeoS /Leo Schotman

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken