donderdag 30 november 2017

Over Lochem? Helemaal gek geworden?

We hadden het er al over dat het belachelijk is dat je met het opbreken van een klein stukje N315 direct langs Neede, vele weggebruikers drie kwartier wilt omleiden via Lochem.

Binnenkort wordt de N315 tussen Borculo en Neede ook opgebroken.
Want er was nog wat provinciaal geld over.
Niet dat het nodig of functioneel is, maar er is geld. Opmaken, dus!

Maar hoe gaan we dan het verkeer omleiden?
Waarschijnlijk is dat het verkeer vanuit Ruurlo of uit Borculo en ook vanaf de Nettelhorsterweg uit Lochem wordt verwezen naar de Nettelhorsterweg richting Lochem, om in Enschede te komen.
Minstens een half uur om dus.

Aanbevolen alternatieve routes:
Haarlo, Geesteren.
Adresseer uw Tomtom naar die plaatsen, en type dan uw eindbestemming in.
Neem de tijd, u boekt een winst van 30-40 minuten. En veel kilometers. En dus ook brandstof. Zeker als u daar elke dag rijdt.
Vanuit de richting Enschede kiest u vermoedelijk voor 'Noordijk' (of Haarlo) en dan uw eindbestemming.
Als ik even gelegenheid zie, zal ik ook de route vanaf Enschede eens bekijken. Een route zonder de op te breken N315 tussen Neede en Borculo.

Volgens mij duurt dit N315-opbreekfeest nog een kleine 10 maanden.

Eerder deze week op Borculo.info: 

Eigenlijk is het belachelijk

Eigenlijk is het belachelijk, Komend van uit Ruurlo en rijdend richting Enschede wordt je omgelegd via de N825 (Nettelhorsterweg), naar Lochem.
Rijd je voor Neede, met nog maar 25km te gaan naar Enschede, dan krijg je de tip 'zet uw navigatie uit'. Zeker, je krijgt de tip, om om te keren naar Borculo, dan over Lochem naar Enschede.
Met wat pech is dat 70 km. 
Terwijl je ook door het Needse centrum had kunnen rijden. Bijna drie kwartier en 45km winst?

Deze tip zal het vast niet minder druk maken op de Borculoseweg.
Maar dan bedenk je maar een andere alternatieve route.
Was er geen sluipweg op de GL Rutgersweg?
Wel met bekeuringskans, dat wel.

Of je gaat over Geesteren, Diepenheim?

'Zet uw navigatie aan!'

1 opmerking:

  1. gewoon navigatie aanzetten, kosten benzine, kosten extra vervuiling uitstoot, kosten extra medici... want al die misleiding en in een hoek gedreven worden maakt ziek en geeft ook ongelukken. Dodemansweg, dat is toch de bijnaam voor de Nettelhorsterweg. Maar goed, er wordt verteld dat het stuk wegdek tussen Neede en Borculo wordt vernieuwd omdat er nog geld te spenderen is. DOE EFFE NORMAAL, die weg ligt er ongeveer 7 a 8 jaar in + een rotonde die helemaal niet hoefde te worden verplaatst. Verdoezeld wel de grond die eronder zit. Met dat geld van de Provincie kunnen dingen worden gerealiseerd voor en met mensen en niet dat mensen overal voor moeten opdraaien, zodat angst, agressie, geld, ziekte hun de nek omdraaien. Misschien toch niet zo'n gek plan van dhr. Leo Schotman, massaal en vanuit Neede en vanuit Borculo de weg ophouden en dat er geld vrijkomt voor jongeren, ouderen, welzijn, veiligheid en sociaal samen_zijn... mmmmm.... heeft niemand op de politieke agenda, alleen wat hun bekend is en alleen wat hen zieltjes oplevert! Bedankt maar weer!

    BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken