vrijdag 10 november 2017

Online shoppen in Berkelland

In Berkelland hoef je de deur niet meer uit voor je boodschappen. 
We gaven eerder al allerlei tips om online te shoppen en alles thuisbezorgd te krijgen, en eigenlijk bijna altijd zonder bezorgkosten, en minimale minimumorderwaarde. De supermarkt, groenteman, slager, bakker.
Waarom zou je nog zelf naar de winkels gaan? Dat kost je alles bij elkaar zo maar drie, vier uur per week. Benzine, reistijd, zoeken in de winkel.

Nu hebben we ook drankenhandel Gall & Gall gevonden. Die komt ongeacht de orderwaarde alles thuis brengen zonder meerkosten.
Kunt u me even een goed flesje wijn afleveren?
Wat zegt u? 4,99? 

2 opmerkingen:

  1. Tegenwoordig levert zelfs Amazon.de in Nederland, zelfs voedsel en ander supermarktspul. Makkelijk betalen met iDeal, en als je Amazon Prime hebt komt zelfs een groot deel van de producten met een dag bij je thuis.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mooie dienst als men zich bewust wordt dat mensen steeds ouder en ongezonder worden, de bus onbetaalbaar voor de middenmeute en alles wat nog niet is afgebroken wordt bestierd vanuit de zetel. En echt, binnen onze gemeente zijn er nog zeer goede kwaliteits _middenstanders al is de Lidl helemaal ingeburgerd, maar vaak is goedkoop duurkoop met de jaren. Ja, hoofdrekenen, het woord zegt het al, rekenen vanuit het hoofd, het ego, we zijn geprogrammeerd tot een robot om de economie te blijven spekken. STAP ERUIT!

    BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken