vrijdag 10 november 2017

Neede: Autobrand op de Borculoseweg, donderdag 9/11

​Donderdag was er een melding van een autobrand op de Borculoseweg.
Toch niemand een auto langs de straat in de fik gestoken?

p 1 inci-01 br wegvervoer borculoseweg - n315 37,0 neede 069035

3 opmerkingen:

 1. Kopstaartbotsing waarbij de achterste auto brand vatte......

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De grootste fout bestaat uit aan elkaar 2 verwarrende verkeersborden die "verkeersdeskundige" ambtenaren aan de barricade geleiders hebben geplaatst en dit dan ook nog direct in de buurt van een bocht of kruising.

  nl: - 1 een rond dominant groot rond bord die de chauffeur met een links naar beneden gerichte witte pijl, dwingt om op de linker rijbaan de barricade te passeren het centrum in.
  - 2 en een minder groot bord met een zwarte- en rode pijl , waarbij de RODE pijl zegt dat de chauffeur moet stoppen, omdat het tegemoetkomend verkeer op de linker weghelft met de zwarte pijl voorrang moet krijgen..........!

  In een flits ziet de bestuurder dat ie niet DOOR !! de barricade heen kan rijden Vervolgens ziet hij het eerst de dwingende pijl naar links en als deze dan op de linker weghelft zit, ziet hij pas het aankomend tegemoet komende verkeer op de linker weghelft en is dan te laat.

  Het grote dwingende verkeersbord bij 1 is overbodig en moet worden weggenomen. Hierdoor wordt de situatie overzichtelijk.
  Los van de situatie dat de barricades op de verkeerde plek staan

  En dit allemaal mbt de omstreden reconstructie N315, waarbij bezwaarprocedures 3x!! sedert vorig jaar juli nog steeds bij de rechter ter behandeling liggen, maar de overheid van de gemeente Berkelland en de provincie Gelderland de uitspraak niet afwacht maar alvast aan het werk is gegaan en in Neede Noord inmiddels een kaalslag aan gekapte bomen heeft plaatsgevonden......!
  Een aanslag op de democratie, met corrupte Maffia praktijken, list en bedrog.......
  Nooit meer op de Kartelpartijen VVD, CDA, PvdA, D66 en Gemeente Belangen stemmen. Weg met deze inferieure beëdigde volksvertegenwoordigers

  Geen doorgaand verkeer over de N315, maar een Zuidelijke alternatieve omleidingsroute van ca 3,5 km door het open veld, om de Zuid van Neede tgv al het doorgaande bulkverkeer. Dit oa ligt bij de Rechter ter behandeling.....!

  LeoS/Leo Schotman

  BeantwoordenVerwijderen
 3. als we allen verantwoordelijkheid nemen, is er niets aan de hand en met verantwoordelijkheid nemen zijn we een voorbeeld voor onze kinderen. Zoek het niet buiten je, zoek het in jezelf! Niet alleen de Borculoseweg ook de weg naar het busstation is een ramp. In Berkelland hebben ze hun verkeersregels; links heeft of neemt gewoon voorrang met hoge vaart en verderop hetzelfde liedje. Neem verantwoordelijkheid, want al die agressie en zelfingenomenheid en onverantwoordelijkheid geven we door aan onze kinderen. Om vervolgens het weer op onze kinderen af te schuiven dat ze onmogelijk zijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken