maandag 27 november 2017

MASSAAL DISLIKEN AUB

Op social media lees ik:

Jorn Huijsman 
Ton, Jan, Kim, hier komt Blogger 1 nog even terug op het ‘zuipfestijn’ bij ‘t Spilbroek.
Ton Huijsman Ik citeer letterlijk uit de "blog":
"Veel commentaar ontvingen we op onderstaande publicatie.
Maar sinds we censuur toepassen op reacties, zijn deze commentaren helaas verdwenen, en leven voort in de bloggershemel, of -hel zo u wilt."
Zo u wilt
lees: "Voormalige oostblok praktijken!" 
U leest onwaarheden, en men schrijft dat dit dan ook de bedoeling is.
Geef deze mensen geen forum!
MASSAAL DISLIKEN AUB

De afzender en enkele geadresseerden zijn in verband te brengen met de Elite snackfabriek, de buur van het zwembad, waar ook deze beachparties worden gehouden.
Maar bij Elite vinden af en toe ook van die festijnen plaats.
'Massaal disliken' is hier vast iets van Elite en heeft niets met Spilbroek van doen. Ze hebben vast vaker klachten over de feestfabriek.
Het is ook niet altijd duidelijk of die herrie van de fabriek of van het zwembad komt.
Op 1 juli was het volgens mij ook groot feest op de fabriek en niet op het zwembad.

--- 
@jorn.huijsman @ton.huijsman @jan.dijkhuis @kniemeijer
Verschillende mensen proberen hier een zwengel aan het verhaal te geven, of verkeren in een soort 'ontkenningsfase'.
Ik denk dat we nog niet zijn uitgepraat over dit onderwerp.
Maar op Spilbroek beachparties moeten we vast nog een tijdje wachten.

Verhalen af en toe wegcensureren is helaas blijkbaar nodig hier sinds kort. We leggen de vinger af en doe wat enthousiast op den zeren wonde, en dan heb je dat.
Dat is niet echt een oostblokpraktijk.
Die 'wir haben's nicht gewußt'-mentaliteit da's ook al een verwijzing naar wat Duits.

De Elite mensen moeten zich overigens zeker ook wat aangesproken voelen.

1 juli was er  volgens Google:
Elite/Dynamo BerkelBeach + BBQ!
Dat was vast op de fabriekslocatie.


Je kunt niet elke keer lopen zeiken over een feestje.
Maar er zijn regels voor de herrie op feesten. Tijden. 
En het gaat hier eigenlijk om het zwembad ernaast.
Maar ja, wie begint er nou?

Geen leugens fabriceren, a.u.b. Anders zijn we nog niet klaar met mekaar.

2 opmerkingen:

  1. mooi verhaal, ik ben een x ernaar toe gegaan om vriendelijk te vragen of ze met hun muziek rekening konden houden met de omliggende woningen. Ik stap niet zo gauw ergens op af maar die muziek van die party's staat loeihard en je wordt verdreven uit je eigen tuin s'avonds en de ramen gesloten. Afgelopen jaar was wel heel erg met de muziek. 1 x geklaagd, 1 x werd de muziek normaal afgesteld en daarna was het raak. Er zijn meerdere meldingen geweest wordt niets op uit gedaan. Sport is leuk, maar houd het ook leuk voor de omliggende woningen want met als een mooie zomerse dag is willen velen buiten zitten. Over Elite zelf, volgens mij zijn ze heel keurig, er is inderdaad een enkele x overlast geweest maar dat is zo verholpen. Ik snap al die commotie niet. Maar als er wordt geklaagd, wat ik persoonlijk heb gedaan door ernaar toe te gaan, dan verwacht je toch dat er wat mee gedaan wordt. Muziek hoeft niet zo loeihard aan dat anderen er last van hebben. En laten we niet alleen een eigen verhaal maken en houd rekening met de muziek zomers, wie het ook organiseert!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. over probleem hangjongeren gesproken achter bij het parkje, het is jaren bekend dat s' avonds daar drugdealers samen komen. De politie weet het maar hoe kan het mogelijk zijn dat het jaren ongestoord verder kon gaan en nu heel Neede vrijwel in rep en roer is over de hangjongeren. Wie waren nu blind en doof. Waar ik ook vraagtekens bij zet is dat op zomerse dagen met het beach volleyballen niet werd ingegrepen door politie bij zo'n overlast van een muziek installatie en echt niet afgelopen om half 10. Het zijn altijd de mindere die worden aangepakt en gestraft. En dat verhaal over die boerderijen die worden opgerold, ook is bekend dat in Neede zelf wietplantage zijn opgerold en dat haalt de krant niet maar ook hier, omwonende roken onraad maar zwegen, dus hebben die apps wel zin. Laten we gewoon weer menselijk zijn, sociaal en niet alleen poeha via internet. Er zijn nog meerdere dingen die spelen dat ik, als ik niet oppas van mijn stoel afval. Bepaalde groepen krijgen schijnbaar altijd de aandacht en wordt een probleem niet opgelost maar juist gevoed. Het is een ikke_ikke_ikke mentaliteit en ja, schelden is hot na aanleiding van het politiebericht. Kom op allemaal, als men scheld is er onvrede in jezelf en niet de ander! Maffe mentaliteit waar we goede mensen aan de kant drukken.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken