zondag 12 november 2017

Laat ze maar verstikken?

Onder reacties lezen we:

Mee eens dat het wel veel gedram is, maar die Ketterink de schilderaar heeft nog nooit echt reclame gemaakt. Ik werd me toch een keer met hoge snelheid ingehaald door zo'n kwast met een busje op de Merelstraat, dat ik dacht: die boeren hoeven aan mijn huis niet te komen. En dat huis van henzelf in die rose uitgeslagen kleur was ook geen reclame, dat is eindelijk aangepakt geloof ik. Mij hoor je er verder niet over: Laat ze verstikken in de geur van hun eigen verf. Joost V.

Iemand reageerde hierop en werd verwezen naar spamreacties.
Ongefundeerd als een aso lopen schelden, en zonder respect reageren richting onze burgemeester.
Dat kan niet meer.

Joost V. onder reacties is vast niet onze burgemeester.
Joost V. is al eens op de vingers getikt dacht ik.

1 opmerking:

  1. Witte bestelbusjes hebben sowieso reputatie voor asociaal rijgedrag. Iemand die erop zit te schelden bekent schuld lijkt me. Ze parkeren hopeloos aan de Borculoseweg en ik ben ook wel eens heel onbenullig ingehaald door een Ketterink bedrijfs autootje. Dan kunnen ze wel schelden, maar ze zetten toch zelf hun naam op die auto’s of niet? Zijn schilders dan zo dom dat ze serieus niet snappen hoe ze “reclame maken”? Misschien zijn hun hersenen al aangetast door het inademen van de verf.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken