zondag 12 november 2017

Knuppel !

Onder reacties lezen we dat degenen die problemen hebben met de toestanden op de Needse Borculoseweg, waaronder ook ondergetekende, moeten leren autorijden.

Maar met agressieve mede automobilisten is het kwaad auto rijden.
Ik denk dat je je aangesproken voelt in het commentaar.

Parkeer even lekker ergens anders! Knuppel!

* We tolereren geen gescheld hier (meer). Maar ja, dat bepaal ik dan nog wel even in dit geval.

1 opmerking:

 1. Ik vind het gescheld naar een burger, gewone man in de straat, of naar beëdigd openbare personen van de overheid, 2 aparte grootheden! Schelden moet zo wie zo niet en hierbij anoniem al helemaal niet.
  Gefundeerde met feiten en argumenten onderbouwde, scherpe kritiek naar beëdigde overheidsfunctioneren en dit ondertekend met eigen naam en toenaam, is keihard noodzakelijk
  Vooral ook omdat de media en de pers, dit vanuit haar eigen verantwoordelijkheid als waakhond van de democratie nalaat te doen.

  Corruptie, manipulatie, leugens, list en bedrog moeten keihard aangepakt worden. Hierbij moeten man en paard genoemd worden tgv de democratie die in NL en mn bij de gemeente Berkelland en de provincie Gelderland volkomen ziek is.

  Als deze mijn persoon aanpakken bv voor smaad dat kan dan. Dit doen ze angstvallig niet want ze weten heel goed dat dan de deksel van de stront-emmer wijd open gaat.

  LeoS/Leo Schotman

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken