woensdag 22 november 2017

De Berkellandse escalatieladder

Dieren die overlast veroorzaken op de korrel in Berkelland:
Overlast van bijvoorbeeld blaffende honden, kraaiende hanen of kwetterende siervogels kan binnenkort in Berkelland makkelijker worden aangepakt. Op verzoek van de politie neemt de gemeente daarover regels op in de zogeheten algemene plaatselijke verordening (apv).
lees meer

6 opmerkingen:

 1. 31 inbraken dit jaar,laat de politie hier meer aandacht voor hebben.
  Hoe kan men dit controleren, dit is weer reinste populistische propaganda, hier kraait geen haan naar(satire)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. geen poeldels maar waakhonden22 november 2017 om 19:12

   nu kunnen ze eindelijk naar dat woonwagenvolk , als politie het durft

   Verwijderen
 2. goh, in Engeland schijnt men een wet te willen doorvoeren dat dieren geen gevoel hebben. Als ik bovenstaand zo lees, is dus dat dieren geen gevoel hebben dus de overlast kan worden aangepakt maar als mensen onderling elkaar het leven zuur maken dan moet je het maar accepteren en de de aangifte verdwijnt... helaas mensen hebben wel gevoel. Ohhhhh.... mijn tuinvogeltjes, ze hebben het al moeilijk met eten vinden vanwege al die vervuilingen en uitputtingen van de grond!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. je heb nette mensen en je heb mensen die overal schijt aan hebben22 november 2017 om 20:44

   heb zelf een hond en na 22:00 uur ga ik zelf mee na buiten om hem uit te laten , maar kan me overlast ook wel indenken dat sommige hun hond gewoon buiten laten hele nachten en als ze blaffen blijven de asoˋs lekker in bed liggen .

   nee een hond moet je natuurlijk wel begeleiden zelfde als alle katte volk die hun kat maar laat lopen en altijd bij een ander !!!

   Verwijderen
  2. vorige adres waar ik woonde had een blok, zij niet geisoleerd, ik dacht op 1 na, gemiddeld 3 tot 5 grote honden. Nou, je kon op de kop staan, baggeren over de stront, gek worden van het geblaf en vooral niets zeggen, dat pikken mensen niet. Niemand deed wat erop uit, en de ambtenaren maar schrijven over probleem hond.Dieren die overlast geven zijn zelf niet schuldig, het zijn over het algemeen de opvoeders trek dit even door naar zogenaamd probleem jongeren, ze zijn het product van onze maatschappij. Inderdaad katten, ook al zo'n crime... effe wat anders, al die commotie na jarenlang genegeer en gesloop, moet er weer worden verdiend aan het opzetten van mensen tegen elkaar?

   Verwijderen
 3. je zal er maar wonen , want zijn hond was geen huisdier !!!

  https://www.tubantia.nl/enschede-e-o/satudarah-kopstuk-b-moet-betalen-voor-afgeschoten-honden~ac69f80b/

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken