zaterdag 4 november 2017

Baudet had gelijk met z'n commentaar

Hoorde ik niet in een debat met Baudet dat je waarschijnlijk wel in een logische nieuwe job zult worden geparkeerd als je de landelijke politiek verlaat?

Wel, waarom hebben we hier een 65-jarige voormalig Fiodrechercheur, en wethouder te Borculo, die later minister van defensie, sociale zaken, en ook volkshuisvesting wordt, nu in de Raad van Toezicht van een ziekenhuisgroep?

Een ergelijk foute VVD-er in een verkeerde functie als je het mij vraagt.

Henk Kamp houdt toezicht op ZGT
Henk Kamp (65) is de nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht van het ZGT. De voormalig minister volgt Paul te Riele op die in juli 2017 is afgetreden. "Wat is er mooier dan in je eigen regio een bijdrage leveren aan de toekomst van de zorg?", zegt Kamp in een reactie. Kamp is woonachtig in Diepenheim en geboren in Hengelo. ZGT zegt 'blij te zijn' met de nieuwe voorzitter. "Juist in deze roerige tijd is het belangrijk dat de Raad van Toezicht weer op volle sterkte is", aldus bestuursvoorzitter Ton Ruikes.
(bron: Tubantia)

5 opmerkingen:

 1. gaat deze gast nou ook de 77.000 thuiszorgers weer in dienst nemen die onder rutte 2 zijn verdwenen én waarin hij ook zitting had, vraag 't maar aan de groningers

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leo Schotman Natuurlijk doe ik (78jr) ook mee, want het wordt echt tijd dat we het Malieveld, het Museumplein en alle stads- en dorpspleinen pleinen erbij gaan bemannen, net zo lang tot er nieuwe verkiezingen worden uitgeschreven. Weg met deze corrupte, leugenachte Rutte 3, Flip-Flop Pechtold en anti-Christen Buma/Seegers -regering. Wat het volk van Noord-Afrika een paar jaar geleden is gelukt, moet in Nl ook kunnen. Weg met deze NEP -Democratie en witte boorden graai-cultuur. Weg met de meelopers van de SP en PvdA!

  LeoS /LeoSchotman

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De hele vvd is een crimineel zootje, die zich via oplichting vriendjespolitiek kartelvormend, Nederland verkopend aan de EU, zegt dat de zorg steeds duurder word door de vergrijzing, maar zichzelf een dikke belegde boterham toerekent via die zelfde zorg. Hoe zo de zorg is duur? Thierry Baudet heeft meer dan gelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thierry baudet is een fascist die zich intellectueel voordoet. Enge en vooral gevaarlijke man die fascisme salonfähig probeert te maken

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waarom meteen als iemand een andere mening heeft ,dan links gedachtengoed, fascistisch, oké hij formuleert scherp maar iedereen mag een eigen mening hebben, makkelijk om via blog zoals deze of een ander platform ,iemand af te branden, iedereen roept of schrijft maar wat op zonder na te denken of zich ergens in te verdiepen.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken