dinsdag 17 oktober 2017

Zaak Teesink: Een schandaal dat de feiten zo worden genegeerd

Vanavond, dinsdag 7 oktober, in de raadsvergadering wordt de 'zaak Teesink' als hamerstuk behandeld.

Teesink mag niet herbouwen op het perceel Hupselsedwarsweg, dat is gesloopt ten behoeve van de nieuwe N18, terwijl uit bijgaand document blijkt dat hiervan wel wordt uitgegaan.

Peter Teesink, en zijn bejaarde ouders wonen sinds een jaar in een vakantiewoning, nadat hun woning en die van zijn broer werden gesloopt.

Teesink's advocaat zal vanavond niet inspreken. Ook zal Teesink dat zelf niet doen.

Rijkswaterstaat moest van de rechter de uitspraak publiceren, en heeft dat nu, een jaar na dato, nog steeds niet gedaan.

Wel is het een schandaal dat de feiten zo worden genegeerd, door o.a. Raad en Berkelland.
Teesink dient te worden gecompenseerd wanneer er niet opnieuw kan worden gebouwd, zonder enig zinnig argument.


3 opmerkingen:

 1. afspraken met schroothandel en gemeenteraadsleden hebben geen macht17 oktober 2017 om 07:41

  1 zienwijze geeft het antwoord schroothandel wil weer uitbreiden op gemeente percelen , nu bedrijf had 1 hectare 1977 en kon mede niet saneren in 2007 uitbreiden met 1,5 hectare en heeft nu 2,5 hectare bedrijventerrrein ( terwijl bestemmingplan kiefte maximaal 0,5 hectare toestaat maar schroothandel vrijstelling heeft gekregen van provincie 2007)

  nu met de opening mei 2007 gaf de familie schroothandel dat het nog te krap is want een autorecycing grote hal is wel in gebruik maar geen shredder !!!)

  nu tussen schroothandel lig door komst nieuwe N18 minstens 3 hectare gemeente grond ( stortplaats en monitoring sanering ) en dus waarlose gronden en juist hier heeft familie schroothandel al jaren belangstelling voor toekomtige uitbreiding en een autoshredder in zijn gigantiche hal ( 2007) te plaatsen en provincie zal dan dit stuk bestemmingsplan naar millieu categorie 5 opwaarderen !!!!!!


  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schroothandel is gemeente berkelland is provincie gelderland is RIJKWATERSTAAT 2010 !!!!


  https://hupsel2013.files.wordpress.com/2010/06/wethouder-markink-30-september-2010-afhandeling-toezegging-bodemverontreiniging-ballastput-en-n18.pdf

  BeantwoordenVerwijderen
 3. https://hupsel2013.files.wordpress.com/2014/05/11-februari-2000-brief-burgermeester-aan-gedeputeerde-van-gelderland.pdf

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken