woensdag 11 oktober 2017

Welkom in de Berkellandse jungle

I.v.m. doorstroming en veiligheid van fietsers en voetgangers wordt de N315 bij Neede opgebroken, zo meldt de Gemeente.

Eerder lazen we dat Neede wordt afgesloten van de buitenwereld:

Van A naar B kan voorlopig niet via Neede
NEEDE -  Vanaf maandag 16 oktober raakt Neede in een verkeerskundig isolement. Per die datum gaat de Rondweg tussen de rotonde bij Noordijk en die in de Diepenheimseweg helemaal dicht. 
lees meer

De provincie Gelderland begint op maandag 16 oktober 2017 met de 1e fase van de werkzaamheden aan de N315 ter hoogte van Neede. De 1e fase loopt vanaf de rotonde G.L. Rutgersweg tot de rotonde Diepenheimseweg (N824).

lees meer

Maar als je als Needenaar bent afgesloten van Borculo, dan is er toch weinig aan de hand?

Wat zou je precies in Borculo willen, dat je niet kunt vinden als je de andere kant op rijdt, richting Enschede, bijvoorbeeld.

En de Needenaar die wel richting Borculo wil rijden, zal wel een sluipweg vinden?

Net als ander doorgaand verkeer?

De rotondes blijven vast wel open, dus wordt het een grote sluipzone door het gebied rond Noordijk?

En anders: De Stokkerweg is er niet meer. Dus allemaal dwars door Eibergen?

Doorgaand verkeer zet de Tomtom aan, en rijdt de Berkellandse jungle in.

2 opmerkingen:

  1. ARGHHHHHHH... wanneer houdt dit op, dit feest is al jaren aan de gang, heel Berkelland is een bouwput en denkt er nu niemand aan wat dit met mensen en middenstanders doet, afbraak en onze vorm van politiek is er enkel op gericht om de economie te steunen, niet de mensen, niet de gezondheid, niet het welzijn, enkel economie en geld.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Burgemeester en politie hebben het maar over de verkeersveiligheid, maar het wordt er enkel onveiliger en het komt in de media als er eerst iets is gebeurd. Het moet zo zijn dat er voor onze veiligheid wordt gezorgd, met name in Neede zijn veel ouderen en de weg die ze over moeten steken is levensgevaarlijk door zogenaamde veranderingen die men heeft toegepast om maar te zwijgen dat er ook nog bussen rijden. De boel is goed doorgebrand ergens en het is er niet veiliger op geworden maar ja, als je het aangeeft, wordt je genegeerd of tja... ben je weer het zwarte schaap. Of zoals iemand laatst zei ' mensen mogen niet inspraak hebben' alles wordt in fase afgewerkt maar inspraak burger mag niet. He waar kennen we dat van, juiste gevalletje Baggerdepot, niets op de hoogte worden gesteld maar alles keurig door juristen opgesteld in de krant vermeld. Geen speld tussen te krijgen en geen poot om op te staan. Je leest het in de krant maar je was zelf niet eens op de hoogte laat staan uitgenodigd, hoe BIZAR, HOE BIZAR en je moet je mond houden.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken