maandag 16 oktober 2017

Voorzittter Stroet stapt op als voorzitter Ondernemers Vereniging Neede, om gezeur over zijn markthal

Marcel Stroet teleurgesteld in samenwerking centrumondernemers:

NEEDE - De Ondernemersvereniging Neede (OVN) zit tijdelijk zonder vicevoorzitter en werkgroepleider centrum als gevolg van het per direct opstappen van Marcel Stroet. Aanleiding voor zijn besluit is de commotie die is ontstaan onder collega-ondernemers omtrent zijn initiatief om onder en rond de oude bioscoop een markthal te vestigen. De nieuwe standplaats voor versondernemers is flink onderwerp van discussie geweest zonder de initiator erbij te betrekken. Er is zelfs bezwaar ingediend bij de gemeente. Met name deze handelswijze heeft zijn besluit versneld.

8 opmerkingen:

 1. Hij dacht ook dat hij over heel neede kon beslissen met zijn kliekje ambtenaren en roy nijman

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kom hier binnenkort wonen en snap niet dat hier vergunningen worden afgegeven. Logisch dat de Oudestraat leeg komt te staan. Ook de spelletjes die de voorzitter heeft gespeeld zo ga je niet om met de ondernemers in Neede. Weghalen van ondernemers. Op deze manier kan iedereen dus een kraam voor zijn zaak zetten. Gemeente kan dit niet accepteren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Marcel Stroet teleurgesteld in samenwerking centrumondernemers:
   ANDERSOM OOK!

   Verwijderen
 3. Zo'n actieve ondernemer als Marcel Stroet hebben we, de samenleving, juist hard nodig in het centrum van Neede. Jammer dat hij als VZ van de ondernemersvereniging is opgestapt. In Neede is niets mogelijk. Elk initiatief wordt door een kliek van winkeliers, ambtenaren en (ex-)politici, vaak met manipulatie op de achtergrond olv ex-grootgrutter en ex -VVD raadslid Mans Koster, de grond ingeboord. Deze graaier met diverse petjes op, ('n octopus), die schatrijk is geworden ten koste van de Needse samenleving, is de rem op de ontwikkelingen in het centrum van Neede.

  In Neede bestaat er geen vrij ondernemerschap, geen vrije markt- en vestigings beleid, met een open concurrentie beding. Elke nieuwkomer (mn van buitenaf) wordt het leven zuur gemaakt, waarna deze er spoedig de brui aangeeft.
  Onderling is een het onsamenhangend zooitje en gunnen ze elkaar geen cent en licht in de ogen.

  De zoveelste task-force. het zoveelste geklaag van oud- wethouder ten Hoopen /PvdA, ten spijt: hij heeft immers in zijn tijd, nagelaten deze situatie afdoende aan te pakken, etc, etc.
  Voor deze vastgeroeste situatie in het centrum van Neede is de gemeente Raad voluit verantwoordelijk. Maar die doet echt heel gewoon NIETS. Die beunhazen zitten vastgeroest klem in de klauwen van corrupte ambtenaren en B & W.

  Tel uit je winst Marcel. Ik zou zeggen gewoon doorgaan met jouw markthal, soms moet je ook tegen de stroom op willen roeien. Bovendien met een echte nieuwe groenteman, een echte slager en visboer, (verse kippen- en eierboer?,etc, etc Het publiek wordt ermee bediend en dat zal echt wel komen!

  LeoS /Leo Schotman

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee dit klopt niet. Er is in Neede al een Visboer wat moet hij wel niet denken. Als voorzitter ben je ook voor de Oudestraat en niet alleen voor je eigen bezit. Kijk eens per m2 is allemaal oneerlijke concurrentie. Hier gaat Neede aan kapot. Daarom snap ik het niet. Dus helemaal terecht dat deze man opstapt als voorzitter.
  De gemeente moet dit blokken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat je visboer noemt. Maar de ov heeft in t verleden veel tegen gehouden, anders had je t net zo als Eibergen gehad, maar helaas. Nu gaat Stroet een richting op en word massaal aangevallen. Dat is neede. Je zou t is beter doen dan jezelf.

   Verwijderen
  2. Het wordt echt tijd voor een tweede bakker in Neede !!

   Verwijderen
  3. In de nieuwe stroethal is nog plaats?!

   Verwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken