zondag 29 oktober 2017

Verwerpelijke methoden

Onder reacties lezen we:

Dhr. Schotman is een rancuneuze man, die in kringen van mensen en organisaties die er toe doen niet serieus wordt genomen.
Die in die frustratie reageert en trapt tegen alles en iedereen.

Het niet serieus nemen, negeren van mensen, als het verhaal je niet aanstaat, of niet past in de plannen, is een verwerpelijke methode van overheden.

Heer Schotman trapt verder ook niet tegen alles en iedereen.

Dat heer Schotman overheden dan uitmaakt voor criminelen, mafia, is dan niet handig van hem. 
Want dat wordt weer aangegrepen door deze vermeende criminelen, 'je kunt Schotman niet serieus nemen'.

Ook dat is een verwerpelijke methode, van overheden.

Dat de Schotman 'achterban' daar intrapt. Dat is ook erg jammer.
En dat zijn methoden die passen in een mafiascenario.

Deze hetze tegen Leo Schotman bevalt me niet.
Jullie kunnen dan wel je voornaam vermelden, maar we weten nog steeds niet wie je bent.
Dat is zo goed als anoniem, makkers!
Dat is verwerpelijk in jullie eigen ogen. 

Overheden zijn eigenlijk ook anonieme organisaties.
Iedereen verschuilt zich achter elkaar, en wijst met de vinger naar elkaar, als er wat aan de hand is.
En de grote boosdoeners blijven immer geheel buiten schot.

10 opmerkingen:

 1. Leo S is een man die ook vecht tegen onrecht, als wij als burger een fout maken of één misstap, dan worden wij gestraft. Maar als je elders in de politiek zit al is het lokaal of in Den Haag, dan kun je ongestoord en ongestraft met dit soort zaken bezig blijven. De zogenoemde hand wordt boven je hoofd gehouden. Nederland is een democratie, daarin horen bestuurders op lokaal niveau en in Den Haag naar hun burgers te luisteren. Het luisteren naar hun eigen burgers wordt nergens in Nederland gedaan, men doet alles precies zoals de bestuurders het zelf willen (net als aanpassen N315) en hun er het minste op achteruit gaan. Ja bestuurders kiezen eerste naar hun eigen hagje, voor dat de normale burger pas meetelt. Wij als normale burger worden door Den Haag uitgekleed, en dat staan we zelf nog toe ook. Hier zitten genoeg mensen in de armoede, daar wordt immers niets aangedaan, maar wel worden er miljoenen naar het buitenland gestuurd, daar niets op tegen maar zorg eerst maar dat hier geen voedsel banken meer nodig zijn, en mocht er dan na het oplossen van alle problemen nog geld over zijn? Ja dan kunnen deze gelden naar het buitenland, nu worden er miljoen en uitgegeven aan het buitenland, en wij als Nederlander lopen bij de voedsel bank. Dit is één van de vele reden wat wij ons laten gebeuren (door de strot duwen), daarom wordt het eens tijd om voor ons zelfs en het volk op te komen en op onze achterpoten te gaan staan. Maar wij als het grootste gedeelte van ons volk houden de mond dicht, en laat zich nog liever uitkleden of op straat zetten door Den Haag. Dit is ook waar het Leo S om gaat, hij wil ons eens wakker schudden dat dit zo niet jaren door kan gaan, zo werken wij zelf aan onze ondergang.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dhr schotman ziet overal complot theorieën en samenzweringen.
  Schizofrenie wellicht???

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel Berkellander 29 okt 2017 om 10:12. Dit heb ik echt nodig.

  LeoS

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit heeft meneer de schreeuwer nodig?? En dan maakt het ineens niet uit dat Berkellander niet eens een voornaam geeft? Flikker toch op met dat willekeurige gedrag. Gefeliciteerd met 1 volger overigens. Is toch wat anders dan 200 hè?

  Leo S is een narcist, dat is wel duidelijk. Wil zelf graag de hele bende bekritiseren, maar duldt niet om bekritiseerd te worden. Ziek! Schreeuwziek, extreem links en narcistisch als de pest. Sterkte in de strijd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het valt me op dat degenen die problemen hebben met het ontbreken van een naam, zichzelf alleen maar met een voornaam identificeren.

   Jij beschuldigt iemand van 'schreeuwen', en kijk wat je zelf hier doet.

   Wie feliciteer je met 1 volger?

   Verwijderen
 5. Maar anoniem van 20:47 heeft wel een punt. Ga daar nou eens op in.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. welk punt? het is een verzameling van dingen

   Verwijderen
  2. Met dit punt: "En dan maakt het ineens niet uit dat Berkellander niet eens een voornaam geeft?"

   Verwijderen
  3. Ik snap de vraag niet.
   Iedereen mag anoniem zijn, liever zelfs.

   En als je anderen die reageren niet de huid loopt vol te schelden, dan zeg je maar wat je wilt.
   Ik kan ook best respectloos zijn, wanneer nodig, maar het geschreeuw van de laatste tijd, dat tart zelfs mijn verbeelding.

   De reactie van 20:47: voor mij is het niet zo duidelijk wat er staat, en wie er wordt aangesproken.

   Verwijderen
 6. dit is allemaal niet meer leuk hier. Dit heeft niets meer te maken met samen, maar ikke, ikke, ikke en veel emoties. Het is juist dat men hier kan delen in hun eigen meningen, gepaard of niet met emoties, we dragen tenslotte allemaal een rugzakje. Maar met naar de troon stijgen, met woorden naar anderen afvuren zijn we niets beter dan de politiek. We wisten allemaal wat er ging gebeuren en we weten onderhand ook dat er niet wordt geluisterd naar ons als mens. Maar dat dit zo hier aan toe moet gaan, dat is nu wat men wil; mensen tegen elkaar opzetten. Met vechten en gelijk halen heeft niets te maken met verandering, het heeft te maken met ego taal. Kom op allemaal, en anders @Blogger1 zet deze discussie maar op slot. Ik houdt niet van discussie, er is genoeg leed onder de problemen die met woorden lijkt te worden uitgevochten.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken