donderdag 12 oktober 2017

Taskforce: Plaats een heg voor de apotheek in Neede

Het taskforce van Han Boer gaat het centrum van Neede op de schop nemen.

Het Betula terrein is toch gemeentelijk terrein?
Misschien kunnen ze een heg plaatsen voor de apotheek? Tegen de verpauperde aanblik.

Of als er toch niks komt op dat perceel, kun je daar mooi een bosje aanleggen.

NEEDE - Bevordering van de leefbaarheid en het dorpscentrum van Neede toekomstbestendig maken. Het college van burgemeester en wethouders heeft de Oudestraat in Neede aangemerkt als pilot om een visie voor te maken. In deze integrale visie wordt rekening gehouden met diverse beleidsterreinen en functies als winkelen, werken, wonen en parkeren. Ook de visie op vastgoed en de herinrichting van de openbare ruimte worden hierin opgenomen.
lees meer

5 opmerkingen:

 1. herhaling van het centrum oppeppen, tja plan zeker van de plank gehaald met indertijd het Vleermoezeplein. DOE WAT AAN DE VERKEERSVEILIGHEID, WE HEBBEN MENT VEEL OUDEREN HIER TE MAKEN, en de maandlasten gaan omhoog, dus wat bereikt men hier met winkels. Eerst slopen, slopen en dan weer brassen en verkwisten. Als men geld wil spenderen dan spendeer het aan projecten voor jong en oud zonder post_itt en termen_ taal. De eenzaamheid groeit mede dankzij onwetend gedrag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. tijdelijke woning plaatsen mag van gemeente ??????


   https://www.tubantia.nl/achterhoek/enschedese-johannes-wierhuis-bewoners-in-unit-bij-ex-tbs-kliniek-in-rekken~a47c45c0/

   Verwijderen
  2. moet je eens informeren bij bepaalde winkelpanden die onverkoopbaar zijn vanwege de vergunningen ha ha en dan is de gemeente niet soepel, nee leegstand en verpaupering loont; hoe minder sociaal leven op straat hoe meer verwardheid en criminaliteit, hoe meer er zullen vertrekken euhhhhhh richting klinieken. Heb je nog onderdak in de toekomst. Oh man wat ergggg!

   Verwijderen
 2. https://www.berkelnieuws.nl/nieuws/politiek/264470/oudestraat-niets-doen-is-geen-optie-?redir

  Meer parkeerplaatsen dan winkels en bezoekers in die oude straat

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oude straat is levensgevaarlijk voor wandelaars, scootmobiels, fietsen. Er zijn rondom de Oude straat 3 a 4 parkeerplaatsen. Haal die paal weg van het Vleermoezeplein en de auto's staan keurig geparkeerd. Er is een overgewicht, dus lopen is geen luxe, het scheelt de sportschool. Oude straat dicht en je kunt eindelijk eens een kop koffie in het dorp op een terras nuttigen, da's fijn en plaats de bankjes weer terug zodat de mensen weer elkaar ontmoeten en even kunnen babbelen. Het zijn de kleine dingen die de mensen goed doen. Het zijn er meer dan 4, bij de Lidl zijn er ook 2, 6 parkeerplaatsen en men wil met de auto voor de deur parkeren en men ontneemt voor velen de sociale ontmoetingen die belangrijk zijn binnen een gemeenschap en vooral in een Krimp_vergrijzing_gebied.

   Verwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken