zaterdag 14 oktober 2017

Neede: 16 oktober gaat de schop er in

NEEDE - Op 16 oktober start de provincie Gelderland met werkzaamheden aan de N315 rondweg Neede, vanaf de rotonde G.L. Rutgersweg tot en met de rotonde met de Diepenheimseweg. De werkzaamheden zijn naar verwachting eind juni 2018 klaar. De Rondweg Neede moet hierdoor veilig worden en het verkeer zou beter door moeten kunnen rijden .
lees meer

1 opmerking:

 1. Met deze opmerkelijke discutabele en misdadige gang van zaken tav de reconstructie N315 in relatie met democratische processen en de corrupte rol die de rechtspraak hierbij speelt, kan de betrokken bevolking constateren dat de democratie volkomen failliet is en het bestuur mn bij de gemeente Berkelland en de provincie Gelderland corrupt onbetrouwbaar is met praktijken als die van de maffiacultuur
  Nl Terwijl er mbt de plaatsing A) van een MIDDENGELEIDER bij de kruising N315 met de Bergstraat/Bergweg, (Bergstraat wordt volledig afgesloten!), B) de afbraak van de Rondweg. C) de massale bomenkap en totale kaalslag Rondweg /Haakdbergseweg, Neede-Noord, nb BEROEPSCHRIFTEN ONBEHANDELd bij de RECHTER liggen. denkt onze overheid zich te kunnen permitteren alvast vooraf met de werkzaamheden te kunnen beginnen. De Trias-Politica volslagen verrot......!!
  www.achterhoeknieuwseibergenneede.nl
  achterhoeknieuwseibergenneede.nl
  Leo Schotman

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken