woensdag 25 oktober 2017

Leo Schotman reageert:

Leo Schotman krijgt commentaar via reacties op deze website.
Het houdt de discussie gaande, maar het loopt wel hier en daar wat uit de hand, da's jammer.

Leo reageert:

Al die mensen vanuit de geschiedenis in onze wereld, zoals bv Gandhi, Mandela, Vaclav Havel, Robin Hood, Martin Luther King, Alexei Navalny (nog in leven!) en vele navolgers, die zich vaak met gevaar voor eigen leven stuk voor stuk hebben verzet tegen een discriminerende en corrupte overheid, werden in den beginne, door diezelfde overheid en hun laffe of angstige en ANONIEME meelopers, gekwalificeerd als 'n Don Quichotte! Uit eindelijk heeft ook Don Quichotte zijn strijd gewonnen, zoals ook David die de Moloch Goliat heeft verslagen. Ik wil mij absoluut niet met deze helden vergelijken, maar ik dank U zeer meneer ANONIEM dat U mij gelijk met deze held kwalificeert. Veel ANONIEME inschrijvers of meelopers zijn zelf vaak niet brandschoon of hebben waarschijnlijk heel wat op hun kerfstok te verbergen. Wel te rusten of wordt wakker, meneer ANONIEM. 

Leo Schotman /LeoS, Onafhankelijk politiek activist contra de NEP-democratie en opkomend voor de principiële rechten van de gewone man 

10 opmerkingen:

 1. Is deze wel gelabeld? Zou zonde zijn als het in de vergetelheid raakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leo S doet er goed aan zelf wel te rusten of wakker worden uit de eenzame strijd. Kansloze eenmansvertoning. Lekker met het vlaggetje bij de rotonde staan in je eentje.

  Gea B.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beste Gea B.
  Met mijn dank, maar wat leuk dat je met deze naam nog reageert......
  Ik merk dat ook jij niet op de hoogte bent van waar ik mee bezig ben. Zelfs van de hoed en de rand weet je kennelijk niets. Helaas!?

  Namens ca 200 belanghebbende, aanwonende gezinnen die een petitie hebben ondertekend en namens 100 gezinnen die mijn persoon schriftelijk hebben gemachtigd om voor hun belangen op te komen, ben ik in het kader van ons verzet tegen de reconstructie N315, nog steeds doende, sedert april 2013. En dan gaat het mn om de procedurele en juridische kant van het verzet t/m bv de Raad v State.

  Wat ik in die ruim 4 jaar van onze overheid heb mogen meemaken overschrijdt het onwaarschijnlijke, als het gaat om de democratische waarden in ons NL, incl de gemeente Berkelland en de provincie Gelderland.
  Corruptie, manipulatie, leugens, list en bedrog met verschijnselen van de Maffia cultuur is vast aan de orde van alle dag. Ik word gedemoniseerd en door wethouder Han Boer /D66 in het gemeentehuis zelfs publiekelijk uitgescholden!

  De gewone man heeft niets meer in te brengen Ik hoop zeer dat jij niet per ongeluk in jouw persoonlijke belangen geschaad gaat worden en evenzeer in deze malle molen van onze overheid terecht gaat komen!

  Met Vr Groet,
  LeoS /MJ Schotman

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik snap niet dat de heer Schotman zoveel kritiek heeft op de gemeente alsof er niets deugt.Terwijl hij wel achterbakse vriendjes steunt. Onbegrijpelijk. Ik zou als u het zo erg vindt maar in een andere gemeente gaan wonen.Ondernemer zal u wel niet zijn. Ik ken u niet. Maar met zoveel negativiteit wordt je door weinig mensen serieus genomen en tegengewerkt.
  Ik heb pas geleden een mooi filmpje gezien over Neede. Geweldig. Wat betreft de nieuwe weg die komt er toch. U kunt beter de schouders eronder zetten wat wel benodigd is en dit is bv.de dorpskern aanpakken.
  Jammer.
  Charles W

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het grüselkabinet van j.p.balkenellende werd het asphaltakkoord genoemd én die v.oc.-mentaliteit IST NOCH IMMER DA

  BeantwoordenVerwijderen
 6. zolang er nog twee miljoen verstandelijk beperkten op de vee-vee-dee stemmen hebben we juist MÉÉR leo schotmans nodig

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ben benieuwd van welke partij Charles W is. Dat het een gemeentebericht is, waarin weer gerefefereeed wordt aan het mooie filmpje over Neede, naja..... weet je meningen verschillen nou eenmaal. Ben het wel eens met de stelling, dat iemand die zo extreem reageert op het lokale beleid maar beter weg kan gaan. Net als binnen bedrijven, van die hopeloze gevallen die met van die extreem lange berichten stronteigenwijs hun gelijk willen blijven halen. Daar kan je maar beter vanaf zijn. Leo S is het type mens wat nergens zal aarden en overal zal klagen en alles bij elkaar zal schreeuwen. Manisch negatief heet dat.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. die charles w. is een louche autoverkoper met een hekel aan starters in z'n buurtje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anoniem, anoniem en nog eens anoniem, wie heeft er slechts een grote bek en blijft dan anoniem. Wie moet er gaan verhuizen en blijft nogal laf anoniem. Waarschijnlijk een soort NSB-er waar Nl kennelijk overvol van heeft gezeten. Een anonieme egoïst soms, die alleen aan zichzelf denkt, waar NL overvol van is, soms? Anonieme -VVDers, -D66ers en -Christen Democraten die niet meer weten waar hun kerk staat. Anonieme PvdAers soms, die niet meer weten op wie ze moeten stemmen omdat de partij geïslamiseerd is. Anonieme meelopers van Gemeente Belangen die hun eigen kiezers met kiezersbedrog in de steek hebben gelaten, soms.
  lekker bang en angstig anoniem hoor!
  Geef je stem met de as verkiezingen dom en gewoon anoniem af.

  Hierbij een oproep aan mijn volgers
  Steun mij door mijn inzet met enig commentaar te steunen en blijf niet anoniem in de hoek zitten, waar straks de klappen vallen

  LeoS

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jajaja blablablabla alle volgers Leo S. Dit is precies waar het om gaat. Oeverloos gezever waar niemand op zit te wachten. Gedrag wat afkeurenswaardig is. Waarom ben je zo tegen Han Boer? Jullie zijn precies hetzelfde. Gedrag waar niemand op zit te wachten en maar doorgaan en maar doorgaan. Waarom? Individuutje spelen want individuutje zit ooo zo op zichzelf te wachten. Ga samen inpakken en wegwezen! Dan kan er weer gewoon politiek bedreven worden. Hans V.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken