zaterdag 21 oktober 2017

Leo Schotman label

Leo Schotman vraagt of al zijn postings wel kunnen worden gelabeld, om niet in de vergetelheid te geraken.
En inderdaad het is een beste collectie geworden inmiddels.
Lees hier de postings van zijn hand

Onder elke posting wordt een bericht ingedeeld met een label/onderwerp.

De link is altijd actueel incl. de nieuwste postings.

3 opmerkingen:

 1. Waarom begint Leo niet zijn eigen site. Donquichot-neede.nl is nog in de aanbieding.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. onemanshowneede.org of .info is ook nog vrij hoor. Linkse geschreeuw wat tot niks komt. Neem rust: ZEN, afstand: denk je op die leeftijd nog wat te kunnen veranderen in je eentje? Lekker rust nemen joh, gezanik... niemand die er naar luistert

   Verwijderen
 2. Al die mensen vanuit de geschiedenis in onze wereld, zoals bv Gandhi, Mandela, Vaclav Havel, Robin Hood, Martin Luther King, Alexei Navalny (nog in leven!) en vele navolgers, die zich vaak met gevaar voor eigen leven stuk voor stuk hebben verzet tegen een discriminerende en corrupte overheid, werden in den beginne, door diezelfde overheid en hun laffe of angstige en ANONIEME meelopers, gekwalificeerd als 'n Don Quichotte! Uit eindelijk heeft ook Don Quichotte zijn strijd gewonnen, zoals ook David die de Moloch Goliat heeft verslagen.

  Ik wil mij absoluut niet met deze helden vergelijken, maar ik dank U zeer meneer ANONIEM dat U mij gelijk met deze held kwalificeert.

  Veel ANONIEME inschrijvers of meelopers zijn zelf vaak niet brandschoon of hebben waarschijnlijk heel wat op hun kerfstok te verbergen.

  Wel te rusten of wordt wakker, meneer ANONIEM.

  Leo Schotman /LeoS,
  Onafhankelijk politiek activist contra de NEP-democratie en opkomend voor de principiƫle rechten van de gewone man in de straat!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken