vrijdag 20 oktober 2017

Leo Schotman bereidt ons voor op de verkiezingen

Met dank en de hartelijke groeten aan de leugenachtige, scheldende en illegaal asbest ruimende, NEEDSE wethouder Han Boer /D66, (hij heeft zich laten uitkopen en dus is zijn mond binnen de coalitie dicht gesnoerd), incl de NEEDSE RAADSLEDEN: 
Piepers /CDA, de Ruiter /CDA, Rohaan /CDA, Kuipers-Berfelo /D66, Slotboom /D66, Ordelman /GB, en Morsink /OBL...........
Weg ermee nooit meer op stemmen! 
lees meer

Deze Needse politici zouden te weinig hebben gewerkt aan de belangen van Neede.
Borculo zou te veel zijn bevoordeeld.

Eerder dachten we dat Eibergen steeds werd bevoordeeld.
Neede komt dan wel erg onderaan terecht als we dat zo lezen.

Waar staar Ruurlo eigenlijk in die rangorde?

Kunnen die politici steeds wel hun eigen woonplaats bevoordelen?
Eibergse politici zijn in de meerderheid, dus krijgt de sportclub zoveel geld dat ze gouden kranen in de douches willen maken.

Slotboom deed een verwoede poging, en we pisten azijn over hem heen. Hoewel hij eigenlijk wel gelijk heeft, dat het goedkoop wonen is in Neede. Maar had dan gezegd dat het 'goedkoop wonen is in Berkelland', Slotboom. Slimme jongen!
Han Boer staat steeds onder vuur, en had voor het akkefietje met de asbest meteen moeten aftreden, hij 'nam alle verantwoordelijkheid op zich'. Nou nee dus.
Piepers komt toch uit Rietmolen?

Bennie Morsink verdedigt naast zijn eigen belang, ook vooral het algemeen Berkellands belang, dacht ik.
Jolanda Kuipers praat altijd erg veel, maar achteraf denk ik dan 'wat heb ik nou eigenlijk gehoord'?
De anderen in de opsomming van Leo Schotman steken hun hoofd niet zo veel boven het maaiveld uit.

4 opmerkingen:

 1. Neede krijgt(citaat 2004) 't kontje v.h. 'broodje berkulland', waarheid als een koe. Zelfs de pl. trots Spc.neede acteert alweer een paar jaar op het allerlaagste nivoo.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik snap niet dat de heer Schotman zoveel kritiek heeft op de gemeente alsof er niets deugt.Terwijl hij wel achterbakse vriendjes steunt. Onbegrijpelijk. Ik zou als u het zo erg vindt maar in een andere gemeente gaan wonen.Ondernemer zal u wel niet zijn. Ik ken u niet ( gelukkig).
  Ik heb pas geleden een mooi filmpje gezien over Neede. Geweldig . Gelukkig zijn ze niet door de Oudestraat gereden.uw vriend de vice voorzitter met 2 petten op gaat hier wel voor zorgen. Nu komt er nog meer leeg te staan. Jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik snap niet dat de heer Schotman zoveel kritiek heeft op de gemeente alsof er niets deugt.Terwijl hij wel achterbakse vriendjes steunt. Onbegrijpelijk. Ik zou als u het zo erg vindt maar in een andere gemeente gaan wonen.Ondernemer zal u wel niet zijn. Ik ken u niet ( gelukkig).
  Ik heb pas geleden een mooi filmpje gezien over Neede. Geweldig . Gelukkig zijn ze niet door de Oudestraat gereden.uw vriend de vice voorzitter met 2 petten op gaat hier wel voor zorgen. Nu komt er nog meer leeg te staan. Jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leo Schotman moet nie zeiken, Stroet al helemaal niet. En als we het over hezelfde filmpje hebben, dan valt dat ook nog wel tegen.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken