zaterdag 28 oktober 2017

Leo Schotman: 'Anoniem, anoniem en nog eens anoniem'

Leo Schotman wordt dagelijks aangevallen, bekritiseerd.
Eigenlijk vind ik dat het nadeel van niet-anonieme reacties.
De kritiek gaat niet over het onderwerp, maar richt zich op de man (m/v).

Anoniem, anoniem en nog eens anoniem, wie heeft er slechts een grote bek en blijft dan anoniem. Wie moet er gaan verhuizen en blijft nogal laf anoniem. Waarschijnlijk een soort NSB-er waar Nl kennelijk overvol van heeft gezeten. Een anonieme ego├»st soms, die alleen aan zichzelf denkt, waar NL overvol van is, soms? Anonieme -VVDers, -D66ers en -Christen Democraten die niet meer weten waar hun kerk staat. Anonieme PvdAers soms, die niet meer weten op wie ze moeten stemmen omdat de partij ge├»slamiseerd is. Anonieme meelopers van Gemeente Belangen die hun eigen kiezers met kiezersbedrog in de steek hebben gelaten, soms. 
lekker bang en angstig anoniem hoor! 
Geef je stem met de as verkiezingen dom en gewoon anoniem af. 

Hierbij een oproep aan mijn volgers 
Steun mij door mijn inzet met enig commentaar te steunen en blijf niet anoniem in de hoek zitten, waar straks de klappen vallen

LeoS

4 opmerkingen:

 1. Ook deze reactie geeft precies weer waar het om gaat. Meneer stoort zich aan anonieme reacties. Maar weer dusdanig ongenuanceerd, beschuldigend en grof en dat je hem gewoon niet serieus kunt nemen. Blijf jezelf vergelijken met de groten der aarde ook al zeg je zelf dit niet te doen. Blijf alles buiten jezelf leggen en leef je leven in je bubble. Kom op mensen, laat horen wie het eens is met meneer. En ik kan me voorstellen dat je het eens bent met de inhoud maar daar gaat het mijns inziens al lang niet meer over. Het gaat om het papiertje erom heen. Groeten, Huub.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sowieso “ mijn volgers “ is toch wel de hoogmoedswaanzin en het narcisme ten top! Gefrustreerd door een persoonlijke ervaring, proberen iedereen er bij te betekken en het kleine ding groot te maken en groter uit pure aandachttrekkerij. Uithuilen, kop op en door idioot! Zoveel volgers zijn er niet. Zie in “ grote almachtige Leo S. “ dat het einde van je tijdperk nabij is. En zie vooral in, dat alleen JIJZELF daar verantwoordelijk voor bent. Gr. Fred

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook dit forum is bedenkelijk. Waarom staat alleen het Leo S verhaal bovenaan? Waarom wordt mijn reactie niet bovenaan geplaatst? Hans V.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dhr. Schotman is een rancuneuze man, die in kringen van mensen en organisaties die er toe doen niet serieus wordt genomen.
  Die in die frustratie reageert en trapt tegen alles en iedereen.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken