dinsdag 31 oktober 2017

Koerswijziging

We lazen weer een hoop commentaar van inzenders op inzenders.

Het is wel zo dat bij het plaatsen van artikelen eigenlijk bijna 2/3 wordt geschift.
Bij reacties, wordt eigenlijk alles geplaatst.

Maar dat was tot vandaag. 
De verhoudingen moeten weer in evenwicht komen.

Je reactie moet per nu passen binnen de doelstellingen van de website. Doelstellingen die niet worden gepubliceerd, en waarover ook geen discussie wordt gevoerd.

Het voorstel is om, als je reacties steeds worden afgewezen, je zelf maar een website begint om daar je verhaal te doen.

De twijfelachtige eer om als eerste te worden gemarkeerd als 'ongewenst' op basis van de nieuwe richtlijn is iemand met de naam 'Charles'.
Niet alleen is de reactie van Charles verwijderd. De reacties van deze inzender komen ook niet meer binnen, en worden meteen geweerd als 'spam'.

Mogelijk gaan we telkens zo'n inzender met een hoeraatje naar de bloghemel helpen. Misschien ook niet.

4 opmerkingen:

 1. FICTIE; door de aanslag van gisteren waarbij een dertigtal berkullanders om het leven kwam, heeft de interim-regering van b. een aantal desastreuze beleidslijnen teruggedraaid, zoals de asphaltering v.d. rondweg én de N18, het bastion wordt weer opgebouwd + de bieb en de bioscoop in neede, het gem.hoes in borrekloo gaat gesloopt worden door bennie m., kasteel ruurlo wordt weer ontdaan van cokebaas hans m., villa smits gaat naar de bevolking terug, de 20 miljoen nuonofnooitgelden (bng) komt bij de burger terecht evenals de rest v.d. 43,8milj€ en ER WORDT GEEN ENEN BOOM MEER GEKAPT, HUISJESMELKERS HET DORP UIT(PRO-WONEN/ MANS KOTSER) P.S. de rare reaguurders op leo s. lullen allemaal over een linkse kerk, DIE BESTAAT NIET, want anders zaten wij er hier in het op provinsjaal bekonkelde fusiegemeentetje cda.(van haaren) en vee-vee-dee(v.boxem) wel warmpjes bij P.S. 2 nog enkele dooddoeners voor de armlastige inwoners; MAARRE UH, als U 500€ per inwoner terug wilt geven DAN MAKEN ZE UT TOCH OOOPPPHHH, das geen echte berkullander, NEEN?. nee hij heeft 2 dagen in het ziekenhuis van w'wijk gelegen EN die gast deugt niet WANT hij was vannacht pas om kwart over drie z'n bed uit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het is jammer dat velen alleen met hun emotie over de brug komen, zonder een aanvulling te geven over het nieuwsonderwerp. Ik kan me voorstellen dat het zeer opluchtend kan werken als men hun hart lucht. Maar uiteindelijk blijft het toch een schreeuw in de ether, wwardoor je jezelf soms afvraagt waar heeft die persoon het tegen?
  Uiteindelijk levert het ook geen toegevoegde waarde op voor al de andere lezers en het nieuwsartikel.
  Zelfs ik begin me nu al af te vragen waarom ik dit appje typ, en dat is dan wel weer grappig en leerzaam tegenover mezelf. Een vrije mening moet kunnen, mits de mening uitlegbaar is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. waar blijft die mening van m. kroon dan?, want dat = juist hét probleem met reaguurders ze reageren op anderen, niet op het onderwerp en dat ging in uw geval over het berichie van 12.24.u. ZEG ES WAT ZINNIG'S vee-vee-de'r. annex kermisexploitant

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo jammer dit. Reageert iemand niet anoniem, wordt er meteen weer op de man gespeeld. Kansloos.

   Verwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken