dinsdag 31 oktober 2017

Huh?

De gemeente adviseert om niet dwars door Neede te rijden als je daar niet perse moet zijn, nu de N315 er is opgebroken. 'Gebruik de omleiding'.
Huh? 
Die omleiding loopt toch dwars door Neede?

Rondweg N315 in Neede

Maatregelen door het werk aan de Rondweg N315 in Neede. Gebruik de omleiding als u niet per se in Neede moet zijn.

De provincie is bezig met de 1e fase van de werkzaamheden aan de N315 tussen de rotonde G.L. Rutgersweg tot de rotonde Diepenheimseweg (N824). Dat geeft het nodige ongemak en vertraging voor het verkeer. Om de veiligheid van alle weggebruikers zoveel mogelijk te waarborgen zijn er verschillende maatregelen genomen.

Rijbaan afzetting Rapenburg en Borculoseweg

Als u van de rotonde G.L. Rutgersweg de Borculoseweg in Neede inrijdt, krijgt u te maken met een rijbaan afzetting. Dat is ook het geval als u van de rotonde bij de Diepenheimseweg de Rapenburg op rijdt. Dat is gedaan om het doorgaande verkeer zoveel mogelijk te ontmoedigen om de route door het centrum van Neede te nemen.
lees meer

3 opmerkingen:

  1. Lachertje. Zet de navigatie uit en volg niet de borden. Welke sukkel bedenkt zoiets? Sluit heel Neede dan af. Probleem opgelost toch???

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een noodkreet van gemeente berkelland

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een aantal jaren gelee werden er tussen neede en borrekloo honderden PRACHTbomen geveld, wethouder meyerink verontschuldigde zich 3 dagen later bij de inwoners van, vooral noordijk voor de overlast, EN nou gebeurt weer hetzelfde; SCHIJT AAN DE BURGER, bah, misselijke streken.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken