maandag 30 oktober 2017

Hetze

Omdat de kritiek t.a.v. Leo Schotman wat de spuigaten uitloopt, en ik meer het idee heb dat er sprake is van afgesproken werk, een hetze, plaatsen we hierbij een reactie van Berkellander (nogmaals).

Berkellander reageerde:
Leo S is een man die ook vecht tegen onrecht, als wij als burger een fout maken of één misstap, dan worden wij gestraft. Maar als je elders in de politiek zit al is het lokaal of in Den Haag, dan kun je ongestoord en ongestraft met dit soort zaken bezig blijven. De zogenoemde hand wordt boven je hoofd gehouden. Nederland is een democratie, daarin horen bestuurders op lokaal niveau en in Den Haag naar hun burgers te luisteren. Het luisteren naar hun eigen burgers wordt nergens in Nederland gedaan, men doet alles precies zoals de bestuurders het zelf willen (net als aanpassen N315) en hun er het minste op achteruit gaan. Ja bestuurders kiezen eerste naar hun eigen hagje, voor dat de normale burger pas meetelt. Wij als normale burger worden door Den Haag uitgekleed, en dat staan we zelf nog toe ook. Hier zitten genoeg mensen in de armoede, daar wordt immers niets aangedaan, maar wel worden er miljoenen naar het buitenland gestuurd, daar niets op tegen maar zorg eerst maar dat hier geen voedsel banken meer nodig zijn, en mocht er dan na het oplossen van alle problemen nog geld over zijn? Ja dan kunnen deze gelden naar het buitenland, nu worden er miljoen en uitgegeven aan het buitenland, en wij als Nederlander lopen bij de voedsel bank. Dit is één van de vele reden wat wij ons laten gebeuren (door de strot duwen), daarom wordt het eens tijd om voor ons zelfs en het volk op te komen en op onze achterpoten te gaan staan. Maar wij als het grootste gedeelte van ons volk houden de mond dicht, en laat zich nog liever uitkleden of op straat zetten door Den Haag. Dit is ook waar het Leo S om gaat, hij wil ons eens wakker schudden dat dit zo niet jaren door kan gaan, zo werken wij zelf aan onze ondergang.

17 opmerkingen:

 1. Dit is niet te geloven. Nu is het opeens een hetze? Misschien als je vaak genoeg mensen schoffeert, uitscheld voor nsb’er etc. wordt er zo op je gereageerd. En als al die mensen voor wie je het doet niet achter je blijken te staan is het een hetze. Vechten tegen onrecht is prima maar meer niet met twee maten. Ben je tegen een politieke partij of partijen, ook prima. Maar speel niet altijd op de man. Probeer het eens, je zal verbaasd staan van het resultaat. En het maakt je leven, en vooral van de mensen om je heen, een stuk makkelijker. Meer ga ik er ook niet mee over zeggen, jammer van de energie. Groeten, Huub

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. grote deels mee eens , maar dat leo scheld is toch normaal als je zo jaren bent behandeld door de corrupte politiek !!!

   als een raadslid wordt bedreigt dan is het een media spektakel , maar als een burger wordt bedreigd door de politiek is een geen media die het druft te schrijven ?

   Verwijderen
 2. Pikmeer arrest Berkelland30 oktober 2017 om 07:42

  De hetze wordt gestimuleerd door corrupte ambenaren van gemeente berkelland , het zijn hun schaapjes die onrust wil zaaien tegen Leo schotman die niet namens zichzelf praat maar namen honderden buurtbewoners N315.

  Kritiek tegen raadsleden overheden en wethouders kan ik instemmen , maar tegen burgers vind te te laag onder de gordel .


  BeantwoordenVerwijderen
 3. De blasfémiemeter slaat op tilt in berkulland, 's morgens bij de stokkersweg(GESLOTEN 'sluip'route) en bij de rondwegverkrachters in neede. DE heer Leo.s is een roepende in de woestijn WANT al die rare reaguurders op zijn stukkies zijn blöde types die de gevestigde orde nalullen(lekker veilig)in de cat. van; okay ik ben dan nu wel vegetariër geworden MAARRE UH waar blijft m'n stukkie vlees?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De hetze contra mijn persoon is typisch tnv een belangrijke dominante kliek in Neede (NIET ALLE NEEDENAREN hoor) Deze stamt al vanuit de tijd dat ik met sport bezig was. Kerst volleybal toernooi, basketbal en de badminton sport met de BC Neede. mn de omni-sportvereniging Dynamo (olv oud wethouder Gerrit ten Hoopen /PvdA) met haar wortels in de politiek en ambtenarij bestond grotendeels uit on-sportievelingen die niet tegen hun verlies konden.

  In Neede, zoals bv ook mbt de kwestie centrum- Oudestraat, maakt een zelfde soort kliek de dienst uit ten koste van derden die met roddel en achterklap worden buiten gesloten.
  In Neede (nogmaals niet alle) spreekt men niet MET maar vooral OVER ELKAAR.

  De grote inspirator van dit fenomeen wordt geïnitieerd vanuit het openbare gemeentehuis in Borculo! Verdeel en heers politiek vanuit een duistere Maffiose vriendjespolitiek! "Staatscourant" Dagblad Tubantia ondersteunt deze corrupte mentaliteit.

  D66 heeft olv wethouder Han Boer, de raadsleden Jolanda Kuipers-Berfelo en Erik Slotboom zijn oorsprong in Neede. OA Mbt tot bv de reconstructie N315 hebben deze politieke klaplopers en dan mn hun partijleider alleen maar aan het eigen belang gedacht Deze figuren hebben Neede op een misdadige wijze in de steek gelaten en bestrijden en demoniseren, vanuit hun macht in het gemeentehuis en hun vrienden kliek, niet voor niets mijn persoon.

  Mijn advies: stem vooral nooit (meer) op D66, een partij zonder ruggengraat en enige principes. Je wordt belogen waar je bijstaat.
  Maar ook de kartel partijen VVD, CDA, PvdA en Gemeente Belangen, zijn van dezelfde Maffiose mentaliteit.

  Tot slot van dit betoog: Ik zal voorlopig geen weerwoord of commentaar geven op negatieve ANONIEME-kritiekaster contra mijn commentaren op dit medium,,,,! Ik kan mij nl moeilijk of niet verdedigen tegen een kliek met ANONIEME inzendingen.

  Met mijn kritische en scherpe commentaren noem ik man en paard. Bovendien sluit ik altijd af met mijn naam! Betreffende de door mij genoemde personen, kunnen deze mijn persoon
  voor de rechter slepen vanwege smaad, op hun eer en goede naam!
  Ex wethouder Fred Mulkens /VVD heeft dit ondergedoken, vanuit zijn loopgraaf, eens geopperd maar zelf niet doorgezet........!

  LeoS/ Leo Schotman

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yep anoniem. Love it!
   https://www.youtube.com/watch?v=r2SOxMKdIUs

   Verwijderen
 5. Ik ga mee met Huub. Men wil er niks van leren, getuige het laatste ellenlange bericht. Iedereen is slecht in Berkelland en er is geen enkele politieke partij die deugt. Leo S is een voorbeeldige man die onrecht aanvecht, samen met 200 volgers. Geloof het vooral zelf zou ik zeggen. En zak erin. Ik steek hier ook geen tijd meer in: zinloos. Narcist zonder zelfreflectie. Dat is een probleem met man en paard benoemen. Sneu. Hans V.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. leo zegt niets over OBL of SP dus geen enkele partij klopt niet

   Verwijderen
  2. SP is nog nooit een verkiesbare partij geweest in Berkelland. Mooie ervan is dat je niets verkeerd kunt doen.

   Verwijderen
 6. Wie is Leo schotman en waarom krijgt hij zo'n podium hier?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarschijnlijk omdat ik vooral met de naakte feiten scherp en kritisch publiceer tegen de ondemocratische en corrupte politieke en bestuurlijke gang van zaken in NL en in het bijzonder tegen de gemeente Berkelland en de provincie Gelderland.

   Vooral ook omdat de pers en media (oa staats courant Tubantia) dit vanuit hun verantwoordelijkheden mbt de waakhondfunctie van de democratie, na laten te doen.

   Ik noem daarbij man en paard en onderteken mijn verhaal met mijn naam
   Dit is dan heel wat anders, als ongenuanceerd zonder enige kennis van zaken en de toestand, vanaf de zijlijn ANONIEM schreeuwen, waarbij dan ook nog de feiten worden verdoezeld of verdraaid!

   LeoS/LEO Schotman 10-4-1939,
   sedert 1975 onafgebroken woonachtig in Neede,

   Onafhankelijk, politiek activist tegen de leugenachtige en corrupte NEP-democratie en opkomend voor de principiële rechten van de gewone man in de straat.

   Verwijderen
 7. Waarom worden mijn stukken niet gepubliceerd. Erg vreemd. Dit al de tweede.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rechtgezet. Dat heeft niets te maken met het nieuwe 'spambeleid' overigens.

   Verwijderen
 8. Kunt u dit uitleggen of bent u ook de meeloper van de bakker en onze grote LS die denkt dat hij alles kan regelen in Neede. Nooit zo'n ongelofelijke negatieveling en grof-talig iemand meegemaakt. Hij is voor de " gewone man en de plaatselijke bakker " die het achter zijn ellebogen heeft.
  Dit wordt zeker niet gepubliceerd. Omdat L S op een voetstuk wordt gezet in uw blog. Dit is mijn laatste bericht. Charles

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nog even reageren op meneer Charles Anoniem: Ik ben geen vriend van Bakker Stroet. In die zin dat wij bij elkaar op de koffie komen. Ik heb hem nog nooit gesproken.

  In het kader van de problematiek met het centrum/Oudestraat in Neede, sedert jaar en dag heb ik willen aangeven wat veel, veel Needenaren menen te moeten zeggen dat "in Neede niets mogelijk" is, daar elk initiatief hoe dan ook of waar dan ook wordt tegengewerkt of getorpedeerd, door een kleine kliek van steeds dezelfde figuren, die achterbaks van achter de coulissen dat initiatief onmogelijk maken.

  Een van de leiders van die kliek is ene Mans Koster, ex VVD-raadslid en ex groot gutter in Neede, die rijk is geworden van Needenaren en die heden nog met diverse petjes op alle ontwikkelingen in Neede naar eigen zin dwarsboomt.

  Wij leven in een land met een vrij vestigings- en ondernemersbeleid, waarbij vrije concurrentie de motor is om de zaken in het voordeel van de klant scherp te houden.

  LeoS/Leo Schotman.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Kijk even naar de leeftijden van Mans K en Leo S. Zullen spoedig ten onder gaan en dan kunnen ze aan de hemel of helpoort terugkijken op wie of wat er gelijk heeft. Het wordt tijd dat er een nieuwe generatie op staat die de wederopbouw van Berkelland voor hun rekening zal nemen. Met dit stel ouwe zeuren komen we geen steek verder. Hetze Herzenberger

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het is juist de nieuw generatie die het laat afweten. Mijn activiteiten zijn juist gericht op en in het belang van de toekomst van de volgende generaties.

  Ik heb zoveel ellende meegemaakt in mijn inmiddels achterliggende leven, dat ik echt hoop dat de nieuwe generaties die terugkerende ellende niet weer zal overkomen.

  De allergrootste oorzaak van ellende ligt nmm bij onze corrupte politiek en hun leiders. Die zichzelf egoïstisch en met list en bedrog verrijken ten koste van de gewone man in de straat. Waarbij de kloof tussen arm en rijk als maar groter wordt

  Als jij dit gegeven zelf niet waarneemt heer anoniem, dan leef je waarschijnlijk? in een witte boorden graaicultuur. Of jouw denkvermogen laat jouw in de steek.

  Ik ben blij verrast met jouw schitterende opmerking: "de wederopbouw van Berkelland" We zouden samen oud en jong, lotgenoten, bondgenoten en/of strijdmakkers kunnen zijn.

  LeoS /Leo Schotman.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken