zondag 22 oktober 2017

Han trekt de kar voortaan in z'n eentje.

De komende jaren wil Boer graag verder werken aan mogelijkheden voor alle burgers van Berkelland. ,,Kansen op de woningmarkt, kansen op werk, kansen op meedoen in de maatschappij. En natuurlijk blijf ik werken aan kansen voor ieder mens om het beste uit zichzelf te halen in het onderwijs.” 
lees meer

7 opmerkingen:

 1. Verkiezing propoganda22 oktober 2017 om 13:10

  veel woorden , nu de daden ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De daden hebben we de afgelopen jaren wel gezien: illegaal asbest lozen, in beschonken toestand met sportclub een chinees restaurant kort en klein slaan, burgers verrot schelden. Een raadslid wat zijn achternaam dusdanig eer aandoet: mensen in Berkelland zullen wel wijzer zijn toch?

   Verwijderen
 2. tja, met een type(boer han) dat ONZE nuonofnooitgelden (20 miljoen euro)verkwanseld aan een bng.(bankned.gem.)waarvan de dir. 6 ton per jaar incasseert terwijl ONZE voederbank slegs 3.750 krijgt HAN DE KONTENLIKKER VAN MANS KOTSER VEE-VEE_DEE cri.org.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fantastiese deal Huize de Kamp? Was ondertekend: Han Boer, verkwanselaar van Berkellands vastgoed. Wegwezen met die boerenlul

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 5 jaar oud en kosten de staat miljoenen


   https://www.bva-auctions.com/auction/lot/29412?id=

   Verwijderen
 4. D66 is toch een sluimende kliek22 oktober 2017 om 18:33

  Hij is een kruipende ongedierte , die moet je spoedig verwijderen anders kom je er niet vanaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De Kamp staat toch al jaren leeg en Bastion moest maar gesloopt worden, want als dat in handen handen was gekomen van de inwoners was het foute boel. Het was een aanwinst geweest voor jongeren, ouderen, middenstanders . Maar politiek wil nu eenmaal geen gezonde mensen, laats staan een gezonde middenstand, gezond denkende jongeren en gezond denkende ouderen dus SLOPEN DIE HAP en wat heeft dat wel niet kost. Ach we betalen er allemaal aan mee en we willen het niet weten. Lang leven de bestaande politiek_voering; het melkt de mens tot op de bot toe uit. Zelfs aan crematie wordt nog goed aan verdiend. Erggg... Mmmmmm.... een cyclus wordt door de macht ernstig verstoord, na je dood dien je het lichaam terug te geven aan de aarde. Oh Jee!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken