woensdag 18 oktober 2017

Erfenis van Leo Scharenborg

Erfenis van voormalig wethouder Scharenborg:

Buurt wil snel van megastal in Beltrum af
. . . 
Aantasting en woon- en leefklimaat
Twaalf gezinnen die op minder dan 200 meter van de veehouderij aan de Grolseweg wonen vrezen een aantasting van hun woon- en leefklimaat, hun gezondheid en een fikse waardedaling van hun woningen. Hoewel de tegenstanders de gemeenteraad aan hun kant kregen betekende dat niet het einde voor het uitbreidingsplan.
. . . 
De Berkellandse raad weigerde weliswaar de noodzakelijke verklaring van geen bedenkingen, maar de rechter in Arnhem vond die te mager onderbouwd en vond dat de politiek het huiswerk moest overdoen en een betere argumentatie moest aanvoeren. Nu ligt de bal weer bij het college van B en W en de politiek, die opnieuw over Van de Lagemaats vergunningsaanvraag gaan beslissen.
lees het verhaal

1 opmerking:

 1. De SAMENLEVING WIL GEEN MEGASTALLEN in het vol gepakte en overbevolkte Nederland! Wat een onkunde van het inferieure college van B & W, het gebeunhaas van onze beëdigde volksvertegenwoordigers in de gemeente Raad van Berkelland en vooral ook van de ondeskundige kliek ambtenaren daarom heen!

  Weet U het nog, dit voorjaar, die soap van de Megastal te Geesteren, waarbij 2 juristen: een namens het college en de 2e namens de oppositie, elkaar binnen het gemeentehuis in de haren vlogen...? Hebben ze niets van geleerd, geen cent wijzer van geworden!

  De malle molen van de NEP-democratie gaat gewoon door. Wethouder Marijke v Haaren /CDA zit er nog steeds, blijft zitten waar ze zit en woont nog steeds, in strijd met de regelgeving in Lochem.

  Leo Scharenborg ex-wethouder /CDA, tevens varkensboer te Beltrum leeft genoeglijk van zijn vertrekpremie-uitkering en lacht zich de billen bloot.

  En de samenleving betaalt de rekening van dit gebeunhaas.

  De verkiezingen komen eraan. Gaan we weer op dit soort minkukkels stemmen...? Nee toch, niet weer hoor! Mijn advies: als er niet goeds valt te kiezen, blijf dan gewoon thuis.
  Uw stem valt dan onder het niet opgekomen stemgerechtigde verkiezingspercentage en heeft vervolgens geen enkele invloed op de uitslag van de verkiezingen.

  Met deze opstelling kunnen wij als samenleving kenbaar maken dat we de NEP-democratie, ook in veel andere opzichten, spuug zat zijn

  LeoS /Leo Schotman

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken