woensdag 25 oktober 2017

CDA wil gratis publieke Wifi in Berkelland

Ik snap dat niet. Ben toch best internet en mobiel georienteerd.
Waarom moet dat precies via Wifi?
Is dat een service voor Berkellandse hangjongeren?

Misschien was dit ooit interessant, maar dat is toch niet meer?
Foto's via Whatsapp genereren maar beperkt dataverkeer, evenals die van Twitter. En data-abonnementen van 10gb zijn toch een must voor jongeren die nog geen 30 cent per dag kosten?
Als ouder onthoud je je kinderen dit soort eerste levensbehoeften toch niet?

Ik ben al genezen van publieke Wifi door de supermarkten, die blijkbaar niet voor elkaar krijgen om dat vlekkeloos te laten overlopen.

Vroeger #vroegah #goeieouwetijd had KPN een optie, om via je eigen inlog te laten schakelen naar publieke Wifipunten. Maar volgens mij hebben ze bij KPN die mooie optie zelf gesloopt, alweer lang geleden, want: dataverkeer op je eigen mobiele abonnement is natuurlijk mooier.

Binnenkort krijgt Gerard glasvezel in Gelselaar, en dan stelt ie dit soort onnodige dingen misschien niet meer voor.
De enige publieke ruimte die ze in Gelselaar hebben is overigens Cafe Florijn.
En da's bij Gerard om de hoek. 

lees de hele vraag (PDF download)2 opmerkingen:

  1. minder mensen meer wifi ???25 oktober 2017 om 08:06

    Wel vreemd CDA als je krimpregio wordt dus minder inwoners ?, dan heb je toch geen uitbreiding WIFI netwerk nodig wat veel veel veel veel geld kost

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog meer straling, nog meer geroosterd worden... ach we hebben toch allemaal internet bereik, wat een gewauwel. Bereik is bereik maar menselijke contact, weet je wel mensen die nog tegenover elkaar staan en praten met elkaar is zoveel belangrijker, gezonder ook nog. Van straling worden we ziek en wifi is straling, zoekt aan 1 stuk door bereik... je zou maar gevoelig zijn en het niet weten, de hele boel ontregeld zich! Om de boel niet op stang te jagen; we hebben allemaal bereik, de 1 misschien wat sneller en beter dan de ander, maar we hebben een ernstig tekort aan gewoon sociaal weer met elkaar omgaan! Oh ja, zoveel winkels zijn er toch niet meer, Berkellandse ondernemers en middenstanders zijn over het algemeen wel heel sociaal en heb je geen heimwee naar je wifi! Oh bah! doe wat nuttigs

    BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken