zaterdag 28 oktober 2017

Berkelland weert raadslid uit stembureau

Berkelland weert (kandidaat-)raadsleden en wethouders bij de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar uit stembureaus. Zij mogen op 21 maart althans geen voorzitter, lid of teller van een stembureau meer zijn. Berkelland wil de schijn van belangenverstrengeling voorkomen.
lees het artikel

1 opmerking:

 1. Voor het eerst een begin van een goede zet van de gemeente Berkelland. Jammer echter dat het maar gedeeltelijk een goede zet is en dus een minder slechte zet.

  Ik heb dit al eens eerder aangegeven, toen ik samen met wethouder Han Boer /D66 een stembureau zou moeten bemannen. Hij wilde niet samen met mijn persoon dat stembureau bemannen en liet zich door de gemeentelijke verkiezingenorganisatie verplaatsen naar een ander stembureau........!

  Wat ik indertijd bij de gemeente bovendien heb aangegeven is, om ook ex-wethouders, ex-raadsleden,(ex-)ambtenaren, incl te verkiezen aspirant politici, (die op de lijst staan en of lid van een politieke partij zijn, NOOIT op een stembureau te doen stationeren

  Anders bv ex-wethouder Gerrit ten Hoopen /PvdA en bv raadslid D66 Jolanda Kuipers-Berfelo
  als het dan toch moet,...? te doen plaatsen op een stembureau in bv Ruurlo. Dus niet in Neede waar deze lieden hun electoraat hebben zitten...!
  Etc, Etc,

  LeoS /Leo Schotman

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken