zondag 24 september 2017

Platform BV Berkelland: Reclamebelasting is een stap vooruit

'Platform BV Berkelland is juist voor iedereen'
Het ondernemersklimaat in Berkelland wordt warmer. de  invoering van een heffing op bedrijfsreclame op panden moet geld vrijmaken voor collectieve doelen.
. . . 
Dat het verplicht is en belasting heet, klinkt een beetje negatief. Toch is voorzitter Erna Koeslag van Platform BV Berkelland overtuigd van de stap vooruit die wordt gemaakt met de invoering van reclamebelasting. 
lees meer

Ik deel wel het idee dat de verkeerde partijen met de grote klauwen in deze pot zitten.
Maar dat kun je niet zeker weten.
We wachten op de administratieve verantwoording van meneer Boer.
Wel zijn we dan weer zeker een jaartje verder aleer er maatregelen kunnen worden genomen.

3 opmerkingen:

 1. eric is verstandig en doet niet met die maffia bende mee

  https://www.tubantia.nl/achterhoek/ondernemer-erik-roosenboom-in-actie-tegen-verplichte-reclamebelasting-berkelland~a15b8abc/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het blijft toch een kliekjes volk die achter de rug met hun bruine arm halen bij corrupte ambtenaren hun plannetje smeden.

  Eric je heb gelijk dat je verstand gebruikt om niet hieraan meewerkt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. maarre vertel me nu eens, de clan zelf zorgt er mede voor dat de middenstand uitsterft we hoeven enkel te kijken naar de Oude straat, de klap is gevallen. Omdat 1 niet kon lijden dat zijn pandje leeg zou komen te staan. Mooi handelen en de Lidl bleef met als toetje open op zondag vanaf 10u. Dat velen zijn gehersenspoeld door het media denken loopt de Lidl als een trein, armoede denken, oh zo gezond maar andere zaken hebben het zwaar, minder mensen. En aan alle schapen... behhhhhh.... je wordt in de maling genomen, al jaren is bekend dat zowel Lidl als de Aldi zelfs duurder zijn met producten dan de supermarkt. Je moet enkel wakker worden, er meer voor doen maar je eet dan wel gezonder... ach ja.... zit in menig bovenkamertje... pffff... Maar mekker dan niet dat er weer een zaak is verdwenen, want de kleine elite schijnt al jaren de scepter te hanteren met mooie verhaaltjes, inspelen op de mensen! Oh Bah

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken