zondag 24 september 2017

Grijze container gaat minder vaak worden geleegd in Berkelland. Vraag is alleen nog: hoe veel minder vaak

Grijze container minder vaak geleegd in Berkelland
Inwoners van de gemeente Berkelland kunnen hun grijze container straks minder vaak laten legen. Op die manier moeten zij worden aangespoord om hun afval beter te scheiden. Herbruikbaar afval wordt dan namelijk wel meer dan nu aan huis opgehaald.
lees meer

3 opmerkingen:

 1. gemeente berkelland denkt anders dan burgers24 september 2017 om 08:14

  voor gemeente ambtenaren wordt container minder vaak geleegd , maar in pratijk zal container net zo vaak worden geleegt als iedereen heden al doet.

  mijn vraag wil betaalt straks alle dumpingen verbrandingen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Illegale afvalstort gebeurt nu al dagelijks bij de glasbakken. Daar mag men van mij een controle bijzetten en fiks bekeuren. Hoe duidelijk is het als het niet in het gat past dat het dan ergens anders ingeleverd moet worden. Meer scheiden vind ik erg goed mits we dat terug gaan vinden in de lagere kosten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. rattenbestrijding zal tegen die tijd ook wel afgeschaft zijn, alles voor rekening van de burger... ach ja... niemand maakt zich druk behalve over cijfers, niet over gevolgen en zeker niet dat het om MENSEN BETREFT... doe effe normaal. Lichtpuntje, de wijk Hambroek grenzend aan het glazen huis barst van ratten en ratten vermeerderen zich door vuil. Het keert vroeg of laat altijd tegen, men noemt zoiets ook bad karma WOW

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken