zaterdag 12 augustus 2017

Wat brengt dat op, al die foute dingen in de nieuwe N18 ?

We zien dat de N18 niet alleen wordt gebruikt om oude stortgelegenheden te laten verdwijnen.
Maar ook worden er afvalstoffen gebruikt bij het aanleggen van de weg.
Onder reacties zien we de vraag wat dat nou eigenlijk opbrengt.
Want normaal moet je dik betalen voor storten van ongerief.

7 opmerkingen:

 1. voordat ik weer als azijnzeikers wordt bestempeld.

  dat goedje is als je het in beton stort nog gevaarlijk !!!!


  http://www.sdnl.nl/vliegas.htm

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. men moet de rotzooi kwijt en laat de burger er voor opdraaien, hoe meer zieken hoe meer doden hoe beter het voor hen is... doorbreek de illusies, ga ermee door!

   Verwijderen
 2. ze moeten volkerwessel kantoor er mee volgooien


  https://sites.google.com/site/ncfnocancerfoundation/betonvergiftiging---vliegasvergiftiging

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lucas Reijnders, hoogleraar milieukunde aan Universiteit van Amsterdam, maakt zich al heel lang grote zorgen over de milieueffecten en gezondheidsrisico's op de lange termijn. "Het cement en beton is verwerkt in nieuwbouwwoningen, wegen, flatgebouwen, kantoren en zeeweringen. Als je gaat boren in die muren, of ze op een andere manier gaat verwerken, dan komen die stoffen vrij en adem ze je in. De kans is groot dat ze in je longen schade aanrichten. Je ziet het ook in het radonprobleem, een gas dat vrijkomt uit de muren. Dat zit al natuurlijk in bakstenen, maar door met vliegas in bakstenen te werken, neemt de uitstoot van radon in huizen toe. Gemiddeld zijn er per jaar in Nederland 700 mensen die longkanker krijgen door radon," aldus Reijnders

  http://toinevanbergen.blogspot.nl/2011/12/burger-mag-niet-weten-hoeveel-giftig.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dra komen al die 'opgestijfde' fypronileieren op de asfaltmarkt en dan is die N-18 zo k(l)ip en klaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. we moeten ons bewust worden van de opzet van dit alles en niet met het blijven willen bewijzen, vechten, strijden, we gaan ten onder. Wie ziet, wie voelt, wie NORMAAL ZIJN HERSENS GEBRUIKT ZONDER VOORGEKAUWDE KENNIS, ziet en weet dat de natuur, de mens steeds zieker wordt. De natuur wordt bedreigt, en dat is al jaren bezig maar de laatste jaren gaat hard. Weinig natuurdieren, weinig vogels, bomen die afsterven als ze niet neergehaald worden door de mens. Overal zien we tekenen van uitdroging, ondanks de regenbuien, de onderlaag is kurkdroog. We moeten met zijn allen bewust worden voordat het te laat is, we hebben de wegen, de Campina, uitbreiding industriegebied naar Duitsland, het is 1 plan en in dat plan is meegenomen de onwetendheid van de mensen, men walst er overheen. We zijn dichtbij het ombrengen van onze Aarde, dus ook onszelf maar we zijn drukker bezig met ons werk, onze hypotheek, Netflix, de Aldi en de Lidl. De rotzooi van de Action en de Primarkt om maar te hebben en te hebben. De boel gaat nu hard neerwaarts en laat het niet de zoveelste herhaling zijn, deze x zal het de laatste zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En dan, heel belangrijk; er zijn plaatsen, gedeelten in Nederland waar vernieuwing door en met mensen van de grond worden opgebouwd met een visie, met een hart. In Berkelland valt me op, het is altijd en eeuwig dezelfde clan die het voor het zeggen heeft, of het nu met vernieuwing te maken heeft, of door het bekende groepje wat de broek aan heeft. Ook de mentaliteit speelt een rol, het afhankelijk zijn van subsidies, nou dan ben je zeker de klos, ze lachen je uit want er wordt enkel aan je verdient. Voor een dubbeltje op de 1ste rij zitten ook zo iets. Wil men werkelijk bijdragen dan zal men dat eerst aan zichzelf moeten geven, en daar hoort niet bij; zweven, slecht voedsel, negativiteit, armoede denken, maar je laten zien. 2018 nadert, en dan gaat het los, de voltooiing van het grote plan waar de mens niet in meetelt. Het begint erop te lijken dat het krimp gebeuren een uitsterf beleid is, hoe minder mensen, hoe minder tegenwerking! Begin na te denken mensen, en niet te kermen en te surfen van onderwerp naar onderwerp in de media.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken