vrijdag 11 augustus 2017

Tuunte ook met vestigingen in Borculo, Neede en Eibergen

WINTERSWIJK - De failliet verklaarde modeketen Tuunte hoopt op een doorstart. De winkels blijven voorlopig nog wel open, maar medewerkers hebben al een ontslagbrief op de mat gekregen. De winkel heeft onder andere een vestiging in Eerbeek, Hengelo, Lochem, Vorden en Warnsveld. 
. . . 
"Niet zelden wordt een doorstart gebruikt om oudere en duurdere werknemers te dumpen. CNV Vakmensen hoopt dat deze doorstart leidt tot eerlijk baanbehoud." 
lees meer

Onze Berkellandse 'staatswebkrant' en radiozender maakt melding van vestigingen in Eerbeek, Hengelo, Lochem, Vorden en Warnsveld. 

Maar: we hebben toch ook vestigingen in Borculo, Neede en Eibergen, Bas?!
Waarom gebruik je die niet als voorbeeld?

1 opmerking:

  1. men weet dat Tuunte al jaren niet goed ging, alleen al de verborgen uitverkoop de laatste jaren en dit jaar helemaal niet. Kijk gerust bij de Primarkt, de rotzooi_container winkeltjes, de kringlopen, kleding schijnt een verslaving te zijn. Mensen kijken niet naar duurzaamheid van een kleding, naar de kwaliteit, ik denk steeds vaker; men kan beter een laken scheuren en aantrekken. Voor Tuunte zijn al verschillende goede kwaliteits winkels vertrokken omdat ze niet op konden tegen de container shit. De kleding branche is begin 90 jaren in opgang gekomen, ook in de kringlopen, het was nr. 1 van inkomsten. De kwaliteit van kleding en schoenen ging achteruit, kinderen kregen goedkope kleding en schoenen en in deze jaren kun je het zien aan het bewegen van een ooit gezond bewegend lichaam. Mensen moeten ook verantwoordelijkheid dragen voor hun eigen gedrag. En trouwens, hoeveel kasten moeten mensen wel niet hebben met zoveel kleding als het nooit genoeg is.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken