woensdag 28 juni 2017

Voedselbank Berkelland krijgt geen subsidie

Voedselbank Berkelland grijpt opnieuw naast extra steun
BORCULO
De voedselbank krijgt de gevraagde subsidie niet. Een verzoek daartoe is ondanks protest andermaal afgewezen. De eventuele gevolgen daarvan zijn nog onduidelijk.
(Tubantia)

Er is geen armoede in Berkelland zo liet wethouder Boer ons eerder weten.

Toch hebben wij zwervers. 
Een voormalig zwerver vertrouwde ons toe, dat wethouder Boer bepaalde dat er in zijn geval geen sprake van armoe was als je wel geld had om een sjekkie te roken.
En hem vervolgens jarenlang op straat liet zwerven.

De moraal van dit verhaal is: geef een zwerver geen  geld voor bier of sigaretten, want wethouder Boer meet hieraan de rijkdommen.

Ik zou denken dat in een rijke gemeente als Berkelland niemand in het bos hoeft te slapen.
Vaak wordt er door daklozen gevlucht naar een gemeente als Enschede.

We maakten er onlangs al melding van dat werkschuwe westerlingen hun toevlucht zochten in Berkelland.
Ze hadden zich beter moeten laten informeren, en vluchten naar Enschede.

6 opmerkingen:

 1. hallo gemeenteraad wakker worden28 juni 2017 om 07:35

  miljoenen hebben gegeven aan sportverenigingen canavalclubjes enz , het is triest dat gemeente dit asociaal beslissing neemt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. http://www.nu.nl/binnenland/4799754/aantal-zelfdodingen-in-nederland-opnieuw-iets-toegenomen.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. raadsleden moeten hun oren eens openen en hun ogen; verborgen armoede is ook een product van het krimpbeleid. Gaan er belletjes rinkelen nu, welnee... maar STOP eerst met al dwaze geldverslindende projecten zoals o.a een markt sloop om zogenaamd toeristen aantrekken. Verborgen armoede is kassa; zoveel problemen houdt een bepaalde arbeidsmarkt in stand maar niet voor de bevolking en de middenstand! Oh bah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is wethouder Han Boer /D66 ten voeten uit. Uitvoerder van een misdadig en crimineel wanbeleid. Moet je kijken hoe deze leugenachtig figuur woont aan de Koeweidendijk aan de overkant van de Rondweg! Alwaar niet gebouwd mocht en mag worden Hoe deze figuur illegaal asbest heeft geruimd en dit met medewerking van de collega's in de Raad, het OM en Staatscourant Tubantia, in de doofpot is gestopt, terwijl er in Slagharen in diezelfde periode een gewone man in de straat voor hetzelfde vergrijp zwaar werd gestraft en dit wel uitgemeten door Tubantia in de krant werd vermeld!

  Je reinste klasse justitie!!! Weg met dit soort inferieure beëdigde volksvertegenwoordigers1 Niet meer op D66 stemmen!

  Leo Schotman,
  LeoS Onafhankelijk, politiek activist, opkomend voor de ware democratie, het algemeen belang en de principiële rechten van de gewone man in de staat

  BeantwoordenVerwijderen
 5. tijdens de finanzkries in 2008 zei énen woutertje bos dat de gemeentes en prov's de hand op de knip moste houe, nou komt gerritje zalm ons wederom LACHEBEKKEND BEDéLEN

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gerrit Zalm heeft jaren geleden meegewerkt aan een programma hoe uitkeringstrekkers van hun geld moesten rondkomen incl. een gezonde maaltijd moesten bereiden voor een paar gulden per dag. Dat kan/ kon dus helemaal niet en meneer Zalm gaat naar de supermarkt en trekt zijn eigen portemonee om goede kipfilets te kopen. Stralend staat hij te koken met zoiets van; kijk een uitkeringstrekker kan gewoon goed eten.... BULLSHIT... er blijft nl. niet veel geld over na aftrek vaste lasten, en als je kinderen hebt wordt het nog lastiger. Helaas zitten ook in deze groep rotte appels die de wetten goed konden bespelen en alles voor mekaar kregen, maar ja, daar is men bang voor. Maar meneer Zalm ben ik niet vergeten, je speelt mee op een eerlijke manier en niet op een achterbakse manier om er een verkeerd beeld aan te geven.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken